Jeg vil bare nevne først å fremst at jeg ikke kan ta æren for denne pizzaen, da jeg fant den på Jamie VanEaton sin examiner- side.
(tror det er hun som oppfant oopsierolls.)
Anyways, så prøvde vi hennes pizza i dag, og den ble knallgod!!
en pizzadeig-oppskrift skal ha:
en kopp kokt blomkålris*
1 egg
1 kopp mozarella
1/2 ts fennikel ( det sløyfet vi)
1/2 ts oregano
1/2 ts persille (det sløyfet vi også)
*Vi raspet blomkål på rivjernet, og deretter inn i microen på full effekt ett minutt ca.
deretter blandet vi inn egg og mozarella i blomkålrisen.
så trykket vi deigen utover et bakepapir og strødde oregano over og inn i ovnen på 230 grader i 15 min. (vi doblet oppskriften, derfor hadde vi den i ovnen i 15 min. skal stå litt mindre hvis man følger oppskriften over.)
imens så stekte vi kjøttdeig og skar opp grønnsaker.
Vi tok ut pizzaen og fylte på med:
Tomatsaus
krydret stekt kjøttdeig
soltørket tomat
sopp
litt løk
litt spinat
og masse ost.
Deretter satte vi inn pizzaen igjen, denne gang under grillfunksjon, til osten var smeltet. (står den lengre, kan man risikere at bunnen blir skikkelig myk)
Vi serverte med en grønn salat til, litt rømme og pesto.
Kan tro vi koste oss!
(det siste bilde la jeg med for å vise at man faktisk kan holde pizzastykket :)
Smaker den mye blomkål? Mannen min er på jakt etter gode pizzabunnoppskrifter, men han virkelig takler ikke blomkål. Er smaken veldig godt kamuflert går det nok.
Hei! Hvis du vil ha en variant uten blomkål, prøvde jeg denne i går som ungene elsket!
1 beger CC (moses), 6 egg(piskes) og 150 gr revet ost. forstekes på 200 gr. i 15-20 min.
I dag skal jeg lage denne :D Er kjempe spent.Første gang jeg skal ha pizza på det jeg kan huske :) Fant en pizzasaus oppskrift her inne også som jeg skal teste.Gleder meg :stortsmil
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.