< Tilbake til oversikten

Yummylicious Pizza Pizza!! (m bilde)

#1

Monoceros sa for siden:

Jeg vil bare nevne først å fremst at jeg ikke kan ta æren for denne pizzaen, da jeg fant den på Jamie VanEaton sin examiner- side.
(tror det er hun som oppfant oopsierolls.)

Anyways, så prøvde vi hennes pizza i dag, og den ble knallgod!!

en pizzadeig-oppskrift skal ha:

en kopp kokt blomkålris*
1 egg
1 kopp mozarella
1/2 ts fennikel ( det sløyfet vi)
1/2 ts oregano
1/2 ts persille (det sløyfet vi også)

*Vi raspet blomkål på rivjernet, og deretter inn i microen på full effekt ett minutt ca.

deretter blandet vi inn egg og mozarella i blomkålrisen.
så trykket vi deigen utover et bakepapir og strødde oregano over og inn i ovnen på 230 grader i 15 min. (vi doblet oppskriften, derfor hadde vi den i ovnen i 15 min. skal stå litt mindre hvis man følger oppskriften over.)

imens så stekte vi kjøttdeig og skar opp grønnsaker.

Vi tok ut pizzaen og fylte på med:

Tomatsaus
krydret stekt kjøttdeig
soltørket tomat
sopp
litt løk
litt spinat
og masse ost.

Deretter satte vi inn pizzaen igjen, denne gang under grillfunksjon, til osten var smeltet. (står den lengre, kan man risikere at bunnen blir skikkelig myk)

Vi serverte med en grønn salat til, litt rømme og pesto.

Kan tro vi koste oss!

(det siste bilde la jeg med for å vise at man faktisk kan holde pizzastykket :)


#2

Monoceros sa for siden:

Kan vel også nevne at en hel pizzadeig inneholder 8 carbs, men så kommer fyllet utenom.


#3

Iset sa for siden:

Smaker den mye blomkål? Mannen min er på jakt etter gode pizzabunnoppskrifter, men han virkelig takler ikke blomkål. Er smaken veldig godt kamuflert går det nok.


#4

Monoceros sa for siden:

VELDIG godt kamuflert! for å være på den sikre siden spurte jeg nettopp samboeren min om han kjente noen blomkålsmak og fikk til svar:

NAHAI!!


#5

Lisbeth sa for siden:

Du kan også bytte ut blomkålen med squash, jeg synes det er enda bedre :)


#6

Monoceros sa for siden:

Det hørtes spennende ut. da skal vi prøve det en gang. men jeg likte godt denne utgaven også, syntes den smakte kjempegodt! :)


#7

Lisbeth sa for siden:

Den ser skikkelig god ut :)


#8

Monoceros sa for siden:

Men Lisbeth, når du bytter ut blomkål med swuash, tar du bare og river den òg på rivjern? skal den "kokes" på noen måte før den skal brukes i deigen?


#9

Lisbeth sa for siden:

Du river den, og så bruker du hendene til å presse ut vannet før du blander den med resten av ingrediensene :)


#10

LavkarboKatti sa for siden:

Hei! Hvis du vil ha en variant uten blomkål, prøvde jeg denne i går som ungene elsket!
1 beger CC (moses), 6 egg(piskes) og 150 gr revet ost. forstekes på 200 gr. i 15-20 min.

Så bruker du det fyllet du vil ha :-)


#11

Midnight Choir sa for siden:

Takk!:)


#12

TrineG sa for siden:

I dag skal jeg lage denne :D Er kjempe spent.Første gang jeg skal ha pizza på det jeg kan huske :) Fant en pizzasaus oppskrift her inne også som jeg skal teste.Gleder meg :stortsmil


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.