Kanel sa for siden:
Jeg gikk for litt siden et kurs hos en Biopat (heter det det?) for å lære mer om helse og kosthold.
Vi lagde også mat på kurset, da mest med produkter fra helsekostforretning.
Maten vi lagde passet for allergikere og var for det meste uten egg og melk.
Men, jeg reagerte på alt det "rare" vi lagde mat av.
Melken skulle erstattet med diverse soyaprodukter, vi stekte noe som lignet seigt viskelær, smøret var "sunt og naturlig", leverpostei laget av døde gjærceller(!) m.m.
Og det meste var produsert i utlandet, og innholdet sto ofte på et fremmed språk og ikke oversatt til norsk.
Jeg lurer i ettertid hvor sunt og helsebringende dette er?
Kan nevne at biopaten selv var så blek og gusten at man lurte på om hun var syk.
Kvisete og håret var matt og livløst.
Jeg synes ikke hun var noe bilde på sunnhet ihvertall.
Må innrømme at jeg avsluttet kurset før det var ferdig-fikk en dårlig magefølelse for denne helsekosten.
Jeg tror personlig at norskprodusert mat som melk,egg smør og mel er sunnere en den maten vi ble introdusert for på kurset.
Hva mener dere andre?
Er det bare meg som reagerer på slikt?