< Tilbake til oversikten

Egg- og rekesalat

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

Ingredienser:
1 dl creme fraiche
1 dl aioli
3 stilker vårløk
200 g reker i lake (godt avsilt)
4 egg
sitronpepper*

Fremgangsmåte:
Bland sammen creme fraiche og aioli.
Rør inn finhakket vårløk og reker.
Del eggene to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers, og rør de inn.
Smak til med sitronpepper.

*Les innholdsfortegnelsen på sitronpepper-glasset. Den fra Toro (BlackBoy) inneholder bl.a sukker, mens den fra Hindu kun inneholder pepper, salt, sitronsyre, sitronaroma og sitronskall.


#2

Tiki sa for siden:

Såg veldig godt ut. Skal prøves.

Er generelt mere sukker i alt Black boy krydderet enn Hindu krydder (blandingskrydderne).


#3

senorita sa for siden:

Jeg liker ikke reker, men testa denne i går, uten rekene da, og hadde 6 egg i.. nam nam :D


#4

Lisbeth sa for siden:

Kjekt og vite :)

Du kan bruke bacon eller skinke i stedet, og krydre med f.eks peppermiks eller paprikapulver :)


#5

senorita sa for siden:

Jepp har planer om å prøve med skinke, men var så klart tom :D Så da ble det eggesalat og den var good :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.