< Tilbake til oversikten

Eggemelk.....

#1

trude.lutt sa for siden:

finner ikke oppskrift på dette. Og en ting til; kan man lage mere enn en posj og ha i kjøleskapet?



#3

otika sa for siden:

Lag først eggemelk. Smelt 35-50 gram smør og kok opp 2-3 dl vann. Bland og kjør med stavmikser. Tilsett 1-2 eggeplommer, evt. 1 egg. mens du bruker stavmikseren. Det vil skumme masse. En bør muligens blande i litt søtningsmiddel, da "melken" er mindre søt enn vanlig melk.
Anslått karbohydratinnhold er totalt <1 gram karbohydrat.

Du kan også blande eggemelk med vanilje-essens, bakekakao o. l. Den er en favoritt som fløteerstatning blant svenske lavkarbere.


#4

otika sa for siden:

Går fint å lage for 2 dager og sette i kjøleskapet,bare å riste godt før du varmer i micro e.l :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.