< Tilbake til oversikten

BBQ-kylling med blomkålsris

#1

misslinda sa for siden:

Har hatt sååå sinnsykt lyst på BBQ kylling og har da kommet frem til en lavkarbo variant. Glemte helt å ta bilde, men dette var godt!! Namme nam..

Kyllinglår eller filet.. (alt etter hvor mange)
Fløte
Blomkål
Ketchup
Pepper
salt
Karry

Ha lårene eller filetene oppi en ildfast form.
Ha en ss ketchup pr pers oppi en liten skål, ha oppi en ts salt, en ts pepper og en ts karry og rør dette sammen. Smør dette over lårene og ha dette i ovnen på 180 graderi 15 min.
Imens kan du raspe blomkål og ha dette oppi en kjele med kaldt vann til vannet dekker blomkålen. Kok opp i ca 5 min.

Etter 15 min tar du kyllingen ut av ovnen og har over fløte. Ca en dl fløte pr ss ketchup pleier jeg å følge. Rør dette litt sammen og ha alt inn i ovnen igjen i ca 10 min.

Serveres gjerne med en god salat.

Dette var bare himmelsk godt og lavkarbo i tillegg.. Skal lages oftere ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.