til 2 pers:
2 stk kyllingfilet
1 pakke bacon i skiver
1 fersk mozarella
5-6 sopp
1 box kremfløte
grønnsaker etter smak
stek filetene raskt på hver side. kutt de nesten igjennom på midten og fyll med masse fesrk mozarellaost. surr ca 3-4 baconstrimler rundt hver av filetene og stek i ca 20 min i en liten form på 200 grader.
lag soppstuing ved å kutte de i biter og fres litt i ei gryte. hell over ca 2 dl av kremfløten og kok den til det tykner litt. spe på med mer fløte hvis det blir for tykt. brokkoli passer kjempefint til denne retten. og denne middagen er supergod!
Hei. Disse er bare MEGA gode :)
Men er det neon som vet om de er greie å lage også fryse ned igjen??
Elelr ev hvor lenge de holder seg i kjøleskapet?? Greit å ha litt ferdigmat i hverdagen :)
Mozarellaen kjøpes på vanlig matbutikk. Rema har ihvertfall fersk Mozarella.
Stekes bare litt på hver side men går helt fint å legge den i stekeovnen rå også. Har prøvd begge deler:-)
Jeg lager en lignende men med cheddarost. Det er snadder :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.