LilNoor sa for siden:
Jeg har stjålet iden fra Jamie Oliver, men den er så kjempe bra at den kan varieres i det uendelige.
1 hel kylling
smør
krydderier
Man tager en hel kylling, så, forsiktig løfter du "huden" opp fra kjøttet. Høres ekkelt ut, jeg vet! ;) Så, lager du en slags kryddersmør blanding. Jeg brukte bare smør, hvitløk, salt og pepper. Jamie brukte fersk timian, hvitløk og sitron skall. Han la også en sitron i "hulen". Jeg hadde en kylling på ca. 1 kg, og da brukte jeg vel 150 gram smør. Kna smøret sammen med hvitløk, salt og pepper, så stapp det inn i kyllingen, mellom huden og kjøttet. Jeg drysset og med grillkrydder, men er ikke nødvendig.
Steik på 220 i ca. 45 minutter / kilo, sa Jamie, jeg stekte i ca. 1 time. Ble namme nam! :stortsmil