< Tilbake til oversikten

Fy så gode grove te-kaker var ...

#1

Anitave sa for siden:

  • 3 egg
  • 75 gram philadelphia ost (den fete typen)
  • 1/2 dl rømme/creme fraiche
  • litt salt
  • 1 ss Semper pofiber (kan sikkert bruke fiberhusk eller annet også)
  • Kruskakli til røren blir tykk nok
  • 1 ts bakepulver

Hjelper å lese rundt på oppskrifter og blogger..

Endelig en god og kjapp frokost eller til å ha ved siden av salat.

Fant den her.
lenabeatrice.net/lavkarbomat/brod/enkle-grove-tekaker/#comments


#2

misslinda sa for siden:

Ja. disse lager vi i helgene, men sliter med å få tak i glutenfri kruskakli til sønnen, men jeg nyyyter de ;)


#3

Kvakk sa for siden:

Har tenkt å prøve meg på å lage disse, når butikkene åpnes på mandag og en får kjøpt inn ingrediensene. :)


#4

Anitave sa for siden:

Men dagen etter var de IKKE gode....
hmm, kan jo ikke spise opp alle på en gang heller.
Tenkte disse kunne være en fin frokost med ett stekt egg på eller som erstattning til hamburgerbrød...
Men jeg måtte rett og slett spytte den ut igjen da jeg skulle ha en skive.


#5

TrillTrall sa for siden:

Hiv i fryseren og tin i micro. Evt. del dem i to og tin i brødristeren.


#6

misslinda sa for siden:

Mine er da gode dagen etterpå ;) Men jeg har de i en plastpose og oppbevarer de i kjøleskapet ;) :)


#7

Bonitta sa for siden:

Smaken er som baken ja, for jeg synes disse tekakene var gyselige! :rolleyes:


#8

Cherry sa for siden:

Får dere mange kaker av en røre? Jeg fikk FIRE:p


#9

Anitave sa for siden:

Var det jeg gjorde.....


#10

Anitave sa for siden:

Fikk 5, siden røra ble litt tykk...
Ble litt mye kruskakli.


#11

senorita sa for siden:

min erfaring er når jeg lager ting med litt mye kruskakli og sånt så får det en svampete konsistens.. Ble disse slik? Prøvd meg på mang en pizzabunn og lapper og de blir bare svampete og vokser i munnen min :/


#12

misslinda sa for siden:

Jeg får 8 stk ut av røra.. Mine er ikke så tjukke når jeg legger de på bakepapiret..


#13

langaard sa for siden:

Akkurat svampete,det er det de er!!:ja:


#14

senorita sa for siden:

Okei da tror ikke jeg at jeg orker prøve.. :P svamp er ikke noe for meg :D


#15

Cherry sa for siden:

Takk, jeg merka det, det ble noen gigasvære saker ut av mine :p


#16

Cherry sa for siden:

De ble faktisk ikke så svampete som jeg er vant med at lavkarbobakeverk blir. Men jeg stekte mine mye lengre fordi at de ikke skulle bli sånn "våte" inni. Nåja, nåja, de går ned ja, men jeg kan ikke si at de verken var gode eller dårlige. Faktisk litt smakløse.


#17

Furine sa for siden:

Det er oppskrifta til Lena Beatrice, ikkje sant? Legg merke til at ho har endra på oppskrifta si seinare, at ein bør ha i ei skei til med pofiber/fiberhusk, og då litt mindre kruskakli. Betre konsistens på dei då.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.