Men dagen etter var de IKKE gode....
hmm, kan jo ikke spise opp alle på en gang heller.
Tenkte disse kunne være en fin frokost med ett stekt egg på eller som erstattning til hamburgerbrød...
Men jeg måtte rett og slett spytte den ut igjen da jeg skulle ha en skive.
min erfaring er når jeg lager ting med litt mye kruskakli og sånt så får det en svampete konsistens.. Ble disse slik? Prøvd meg på mang en pizzabunn og lapper og de blir bare svampete og vokser i munnen min :/
De ble faktisk ikke så svampete som jeg er vant med at lavkarbobakeverk blir. Men jeg stekte mine mye lengre fordi at de ikke skulle bli sånn "våte" inni. Nåja, nåja, de går ned ja, men jeg kan ikke si at de verken var gode eller dårlige. Faktisk litt smakløse.
Det er oppskrifta til Lena Beatrice, ikkje sant? Legg merke til at ho har endra på oppskrifta si seinare, at ein bør ha i ei skei til med pofiber/fiberhusk, og då litt mindre kruskakli. Betre konsistens på dei då.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.