Makronella sa for siden:
Nå etter jul er det lett mat -og særlig fisk som frister hos meg.
På godfisk har jeg funnet noen varianter jeg vil prøve ut, og her er den første - "selvfølgelig" med noen ørsmå endringer for tilpasse det jeg hadde i hus
Fisk / 2 porsjoner
400 gram torskefilet
salt
grov-kvernet peppermix
50 g ost, vellagret
1/2 ss sennep, grov
1 ss kremfløte
urtemix
Bland sammen revet ost, sennep fløte og urtemix
Legg fisken i en smurt ildfast form salte og pepre og legg oste og sennep blandingen oppå fisken.
Sett i ovnen ved 180 grader i ca 20 min
Tomat salat
Tomater
salt
pepper
basilikum
olivenolje
Skjær tomater i skiver og legg de på smurt aluminiumfolie -dryss over salt, pepper og basilikum og hell noen dråper olje over det hele
[CENTER][/CENTER]
Legg tomatene i ovnen med fisken siste 10 min
Anrette fisken oppå tomatene og server.
Dette var utrolig enkelt og greit -gode smaker sammen -kommer definitivt til å bli servert flere ganger her i huset.