< Tilbake til oversikten

Gratinert torsk med lun tomatsalat (bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Nå etter jul er det lett mat -og særlig fisk som frister hos meg.
godfisk har jeg funnet noen varianter jeg vil prøve ut, og her er den første - "selvfølgelig" med noen ørsmå endringer for tilpasse det jeg hadde i hus

Fisk / 2 porsjoner

400 gram torskefilet
salt
grov-kvernet peppermix
50 g ost, vellagret
1/2 ss sennep, grov
1 ss kremfløte
urtemix

Bland sammen revet ost, sennep fløte og urtemix

[CENTER][/CENTER]

Legg fisken i en smurt ildfast form salte og pepre og legg oste og sennep blandingen oppå fisken.
Sett i ovnen ved 180 grader i ca 20 min

[CENTER][/CENTER]

Tomat salat

Tomater
salt
pepper
basilikum
olivenolje

Skjær tomater i skiver og legg de på smurt aluminiumfolie -dryss over salt, pepper og basilikum og hell noen dråper olje over det hele
[CENTER][/CENTER]

Legg tomatene i ovnen med fisken siste 10 min

[CENTER][/CENTER]

Anrette fisken oppå tomatene og server.

[CENTER][/CENTER]

Dette var utrolig enkelt og greit -gode smaker sammen -kommer definitivt til å bli servert flere ganger her i huset.


#2

Timona sa for siden:

Nam det så deilig ut!

Blir middagen i morgen :)


#3

Nina L sa for siden:

Så veldig godt og lettvint ut, da er en middag til neste uke klar i hvert fall :)


#4

TrillTrall sa for siden:

Så godt ut! Må prøve meg på en variant av den der, er ikke glad i tomater (bare alt som er laget av tomat, men ikke rene tomater), men det går jo fint med andre grønnsaker til. :)


#5

scartz sa for siden:

Dette så skikkelig snadder ut !


#6

Debussy sa for siden:

Denne hadde vi til middag i dag, falt i smak hos både store og små :)
Tomatsalaten kommer jeg definitivt til å lage som tilbehør til annen mat også. Kjempegodt!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.