< Tilbake til oversikten

Noen som har prøvd denne boken? (Bakeglede uten sukker)


#2

TrillTrall sa for siden:

Har prøvd den Bounty-sjokoladeoppskriften, men det blir altså ikke like godt med sukrin. :nei:


#3

christine76 sa for siden:

Jeg kjøpte boken før jul og har hittil kun prøvd noen av småkakene. De fikk veldig sterk sukrinsmak og ble liksom feil syntes jeg. Men gleder meg til å prøve noen av kakene etter hvert, tror det kan bli bedre.


#4

mam sa for siden:

Jeg er ikke glad i sukrin-ettersmaken heller. Hvis dette er kaker som en skal ha en gang imellom, så ville jeg heller tatt 1/2 sukrin og 1/2 splenda eller natreen. Jeg vet at sukrin er best for kroppen, men... ettersmaken er ikke bra i det hele tatt.


#5

vimsen85 sa for siden:

Jeg har byttet ut ca halvparten av sukrin i oppskrifter med stevia og synes det blir godt (jeg smaker til). På LCHF-konferransen fikk vi servert forekjellige bakverk av Airam (Maria Høglund) kun søtet med sukrin, men jeg syns de var både for søte og for isende. Men oppskriftene tror jeg er bra, så lenge man smaker til med søtningen..



#7

crystall sa for siden:

Kjøpte denne til min mamma til jul, så nå gleder jeg meg ekstra mye til å dra hjem på besøk ;)
Ut i fra hva jeg så når jeg bladde i den, så den veldig spennende ut!


#8

misslinda sa for siden:

Da har jeg og bestilt denne boken ;) Gleder meg til den kommer ;) Sønnen min har bursdag i februar, så vi skal servere sukkerfri bakst i bursdagen hans ;)

Spennende :D


#9

nonta sa for siden:

Jeg har den. Har ikke brukt den så mye. Synes den var litt skuffende jeg, uten at jeg helt kan si hvorfor... Synes oppskriftene er litt kjedelige? Mye som ser litt tørt ut? Synes også at det kunne stå opplyst næringsinnhold.

Lurte på å prøve marmorkaken, savner bakverk. Noen som har prøvd den? Er redd den blir veldig kompakt og smuldrete..?(Etter å ha prøvd utallige varianter innen pannekaker, muffins og cookies blir jeg enten ikke fornøyd ,eller så er det så næringsrikt at jeg kan spise så lite at de bare blir forstyrrende for viljestyrken min, så jeg er ikke akkurat optimist :rolleyes:


#10

Timiane sa for siden:

Lånte den på biblioteket, fant ikke noe jeg giddet å prøve. Finnes så mange spennende oppskrifter her på forumet:D


#11

nonta sa for siden:

Nå har jeg prøvd meg på peanøttkaker (småkaker) heilt greie, men altfor sterk bismak av sukrin. Var i det minste kjapt og enkelt å smelle i gang...


#12

alexsandra sa for siden:

fikk boka i dag,har så vidt bladd i den og jeg syns mye så godt ut nesten vann i munn:D
men jeg kommer til og bruke stevia i stedet er litt fan av det:)


#13

misslinda sa for siden:

Boken er her og og vi har laga amerikanske pannekaker.. Står i boken at røren skal svelle litt, men det kan da umulig stemme, ble jo knallhard.. Men de falt i smak her i hus ;)

Nå sliter jeg med å få tak i bakepro.. Hvor får dere tak i det? Søstra mi var i Bergen denne uka og saumfarte meny butikker, men ingen som hadde det :(
Hvor kjøper dere bakepro? Evt noe annet en kan bruke istedet?? Er jo soya i bakepro :( Vil ikke ha det...

Mye eg har lyst å prøve meg på som kos innimellom til meg og mini ;)


#14

drizella sa for siden:

Vet ikke hva annet du kan bruke som erstatning, men bake pro får du bestilt hos gymgrossisten.com:)


#15

misslinda sa for siden:

Ja, der er de utsolgt for den på 1 kg, har kun den på 3.. så det er ikka aktuelt å begynne med så mye ;) Så vil jeg ikke bruke soya produkter, så det var de pengene :P Får ikke brukt mye av de oppskriftene da :p:p

Ingen som kan tenke seg noe annet??


#16

alexsandra sa for siden:

jeg lagde også de pannekakene og den ble knallhard så virker som at det skal være sånn:)


#17

misslinda sa for siden:

Hadde en syk gutt hjemme i går som hadde så lyst på noe godt, så jeg prøvde meg på marmorkaken i boken.
Var svampete og rar i går, men i dag var den bare helt nyyydelig altså ;) MMmmm.. Bedre om de står en dag tydeligvis ;) Var kjapp å hive resten i frysen, så jeg ikke spiser det opp.. :p:D



#19

Ildern sa for siden:

Jeg så de hadde fått på bakepro på helsekosten på Åsane senter. Er det Life den heter? Lurer nemlig på om jeg ikke så det på helsekosten på Galleriet også. Og den heter hvertfall Life.


#20

grotingeling sa for siden:

SÅ BRA!!!! Jeg har flere ganger vært innom bl.a. Life på Galleriet og spurt etter Bake Pro, og de har lovt å forsøke å skaffe!!!!!
Da blir det å svinge innom på vei hjem neste uke :D


#21

Chamomilla sa for siden:

Har nettopp prøvd en av sjokoladekakeoppskriftene her i huset. Røren med egg, sukrin, vanilje, kakaopulver og fiberhusk skilte seg. Jeg prøvde å steke den likevel. Det gikk IKKE bra. Mulig smøret burde vært mer avkjølt, vet ikke om det var derfor. Det blandet seg ihvertfall ikke noe mer i stekeovnen, akkurat som det var noen bombe. ;) smaken er faktisk god, men ungene går for muffins fra fryser naturlig nok.... :(


#22

Chamomilla sa for siden:

Bountyene ser jo knallgode ut da! Men all sukrinen.... Synes sukrin går greit på bær og tiåringen klager ikke når jeg lager kakao med sukrin. Men i bakverk er det ingen stor suksess nei. Og om det er slik at bakepro inneholder soya - da kan jeg styre meg, dessverre. Ikke alle oppskriftene krever bakepro da. Sjokoladekakeoppskriften for eksempel, men når røren skiller seg så fort, da får jeg ikke så veldig lyst til å prøve igjen. Kaken på bildet så jo helt annerledes ut... Det er sikkert bare meg. ;)


#23

Cornelia sa for siden:

Jeg elsker denne boken, har laget nesten allt som står der. Men jeg gjör som noen over her skriver bytter ut halvparten eller 2/3 deler av sukrinen med enten splenda eller stevia - eller blander litt av allt. Må smake til siden stevian er litt vanskelig å beregne. Utrolig bra bok. Bounty sjokoladen er knall god forresten, anbefaler også å bruke kaken som står som "sukkerbröd" som kakebunn, stek i en rund form og del den på midten når den er ferdig så har du en skikkelig god blötkake :-) Vaniljemuffinsen er ypperlig å lage cupcakes av - det skal jeg gjöre idag :D


#24

Sol-Angelica sa for siden:

Jeg har prøvd svensk kladdekake, den ble best etter den var fryst. Marmorkaken, kjempe god på dag nr 2. Lagde bountys i dag og det falt hvertfall i smak :D Jeg elsker den boka der :)


#25

monja sa for siden:

Jeg er og glad i boken der, og siden jeg ikke merker noe til den sukrin ettersmaken mange snakker on passer oppskriftene meg godt. Lurer på hvorfor vi reagerer så ulikt på sukrin forresten?


#26

Modezty sa for siden:

Smeltet du smøret før du rørte den sammen? Er rimelig sikker på at du kun skal ha smøret i biter/terninger og ikke smeltet. Kan være derfor den skilte seg :)


#27

Smakfull sa for siden:

Lånte denne på biblioteket i dag og ja, jeg synes mange av oppskriftene var like. Har ikke sett på søtningstoffmengdene, men har tenkt til å bake kokoskaken til helgen. :) Skal smake meg frem til søtningsstoffet.


#28

janmesi sa for siden:

Hei hei folkens - hyggelig å lese kommentarer om bøkene våre på lavkarbo.no - vi har fått høre dette fra flere, at Rogneby er ganske generøs med sukrinmengdene. Her må man smake seg litt frem, og vi er interessert i å høre tilbakemeldinger på alle som har erstattet deler av sukrinmengden med stevia.

Men etter at denne boken kom, så ble vi nedringt av helsekost, dagligvare og andre som lurte på hva sukrin var og hva Bakepro var. Så det fikk fart på de produktene i helsekosten, det er helt klart.


#29

janmesi sa for siden:

Noen kommenterte Bountyoppskriften: den fikset jeg å lage fint fra boken, gikk easy.

Verre var det å fikse en mandel/suksessterte ... så om noen kan hjelpe meg med en god oppskrift der .. pls send :D


#30

Nerthus sa for siden:

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=43202

Helles nøttemarengs med gul krem. Laget flere ganger og holder ca to dager i kjøleskapet selv om vi bare er to i husstanden...:o


#31

FrkMarge sa for siden:

kan skrive under på at den er god ja :) Den ble utsaatt for angrep her i huset.:p

Men bunnen kan være litt vanskelig å få til, den blir fort veldig hard/sprø og søtstoffet er vabskelig synes jeg... første gange jeg laget den smaket den naturlig søt, andre gangen var det issmak etter sukrinet... tror jeg gjorde det likt...:confused:


#32

FrkMarge sa for siden:

Jeg har også boken forresten, men har ikke fått prøvd ut oppskriftene enda. Jeg har hittil lest den som inspirasjon og prøvd å lære litt :)


#33

Yrla sa for siden:

Samme har jeg tenkt, derfor har jeg skjønt at jeg må bruke proteinpulver som mel istedenfor frø og nøtter. Fant du ingen oppskrifter med det i boka? Uansett sikkert greit å bytte ut det tørre med proteinpulver.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.