< Tilbake til oversikten

Splenda, ikke så bra allikevel??

#1

Iset sa for siden:

leste inne på Atkinsbythebook-forumet at mange der inne hadde dårlige erfaringer med splenda såvel som aspartam. de la på seg, eller vekten stagnerte. ikke mange der inne som var positive til dette produktet. trodde jo det var det beste vi kunne bruke på Atkins jeg!! :confused:


#2

Nille sa for siden:

Jeg sendte spørsmål om søtstoff til en "guru" på området, nemlig Doreen, som startet hele Forum Lowcarber en gang i 2000. Hun har enorm kunnskap. Så vidt jeg har forstått er det kroppens reaksjon på søtstoffet, insulin/blodsukker som gjør at det har forkjellig virkning på folk. Det er hormonene som styrer hjernen vår og som gjør om vi tar av eller ikke...... Det vil alltid være noen som ikke tåler det ene eller det andre.Tror ikke du skal legge så vekt på akkurat det. Som du ser i dette forumet er det mange som tydegvis ikke har noe problem med Aspartame heller ! Du spiser jo sjokolade med annet type søtstoff i, uten at det er et problem, sant ?

Ta det med ro du. Tror nok Atkins Foundation har forsket på dette også. De går ikke direkte ut og anbefaler noe som ødelegger folks sjanse til å lykkes.

Når det er sagt, - det er ekstremt mange fler som ikke tåler Atkins egne produkter som bars & mixes heller. Det er det første rådet du får når vekta stopper. Kutt ut disse produktene, alt annet du spiser for mye av og spis mer grønnsaker og drikk mer vann..... Det siste nye nå er noe som heter KISS (Keep It Simple Stupid) hvor de kutter ut alle meieriprodukter.... Kan fortelle mer om det siden !!


#3

Iset sa for siden:

takk for svar. nei ikke sjokolade, det har jeg ikke turd ennå, men aspartam har jeg ikke hatt dårlig erfaring med.
wræææl hadde jeg kuttet ut alle meieriproduktene hadde det ikke vært mye igjen. dagen min består i rømme, smør og fløte hehehe. satt på spissen da, men alle sausene mine, som er rømmebaserte, hadde jo blitt tatt bort. tror ikke jeg slal VURDERE det engang. men så har jo ikke jeg problemer med å komme i ketose heller da heldigvis :D


#4

Skorpia sa for siden:

Når det gjelder Splenda,så er det pga. smaken at vi gleder oss til det kommer til norge. Den har ikke den emne smaken som de søtstoffene vi hittil har fått kjøpt i norge har. Det er derfor vi roper etter sucralose:)

Da kan du innbille deg at det er ekte sukker:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.