< Tilbake til oversikten

Nøtte-topper (bilde)

#1

Makronella sa for siden:

Jeg har pleid lage nøtte-topper hver jul. I år har jeg byttet melis med sukrin melis. Igjen som med kokstoppene oppdaget jeg at deigen ikke fløt sånn utover som det pleier, smaken derimot er uforandret

2 eggehviter stivpiskes
150 gram hasselnøttkjerner males (jeg bruker foodprocessor )
Tilsett 1,5 dl sukrin melis og mal videre litt.

Bland nøttene og melisen forsiktig i de stivpiskede hvitene og sett topper med t-skje på bakepapirkledd plate.
Hver topp pyntes med en nøtt ( men jeg hadde ikke nok til det -så droppet den)
Stek i 6-10 min ved 200 grader.

[CENTER][/CENTER]


#2

Tiki sa for siden:

Slike har jeg laget i år også ut i fra en vanlig oppskrift og byttet sukrinmelis som deg. :)


#3

IceBabe sa for siden:

Disse måtte jeg bare teste ut. :) Her ble det nattbakst, siste innspurt før julaften.. :stortsmil


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.