< Tilbake til oversikten

Brente mandler med sukrin?

#1

NinaOp sa for siden:

Er det noen som har erfaring med å lage brente mandler med sukrin? Vil den smelte og karamellisere seg som vanlig sukker, eller må jeg bite i det sure eplet og lage mander med ordentlig sukker og heller holde meg unna dem selv..?


#2

kennygirl sa for siden:

Sukrin karamelliserer seg desverre ikke....



#4

lifejack sa for siden:

Det er den oppskriften som Gerd linker til som de på funksjonellmat.no anbefaler (de som selger Sukrinvaremerket), så regner med at den er testet ut og "trygg":)


#5

kamp sa for siden:

Jeg har laget dem på den måten og det fungerte helt greit.

Det ble bedre når jeg fulgte den "vanlige sukker" oppskriften.

300g mandler
150g sukrin
1/2 dl vann
1-2 ss smør

Bland sukrin, vann og mandler i stekepanen og la stå til det begynner å smelte. Når det har smeltet så blir ikke mandlene hvite slik dem blir med sukker men de fester seg liksom rundt dem, da rør jeg inn smøret og la dem avkjøle på bakepapir.

Funker veldig bra! Har laget flere glass og gir som julegave i år.


#6

Carisma sa for siden:

Jeg laget det i fjor, det funket fint det. Sakte riktig også. Men de ble VELDIG harde!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.