noraa sa for siden:
God morgen Norge har besøk av Siv Hauge som snakker om sukkerfri julebakst, sukrinmelis, mandelmel osv. Akkurat nå!
Det står litt mer her: www.tv2.no/gmn/nettprat/bakeglede-uten-sukker-3370751.html
:D
noraa sa for siden:
God morgen Norge har besøk av Siv Hauge som snakker om sukkerfri julebakst, sukrinmelis, mandelmel osv. Akkurat nå!
Det står litt mer her: www.tv2.no/gmn/nettprat/bakeglede-uten-sukker-3370751.html
:D
Mellon sa for siden:
Nam, må jo få laget de bountysjokoladene, elsker bounty. Tror det må bli trilletur til butikken i dag ja, og litt bakedag
noraa sa for siden:
Nomnom.
Vet dere hvor man får kjøpt mintessens? Dagligvare/helsekost?
noraa sa for siden:
Leste nå at det er en fin forumskikk å presentere litt av innholdet på eksterne linker, så da gjør jeg det:
Bakeglede uten sukker
Sukker er roten til mye vondt skal man tro dem som har greie på det.
– Det er bare tomme karbohydrater som vi ikke trenger, sier Siv Hauge som er utdannet ernæringsterapeut ved Norsk akademi for naturmedisin.
Hun tror på et kosthold med lite karbohydrater, mye grønnsaker og mer fett enn det norske helsemyndigheter tradisjonelt har anbefalt.
Videre blir det presentert syv oppskrifter på sukkerfrie kaker, blant annet sjokoladeterte, safrankake og kokossjokolade (a la Bounty) :>
kamp sa for siden:
"Sjokoladekuler uten sukker" er gode :)
TrillTrall sa for siden:
Har prøvd både lavkarbo bountykake og bountysjokolade. Blir ikke i nærheten av den originale bountyen. :(
LiMe sa for siden:
Ja, det går bra å bake uten sukker. Har nå laget troikasjokolade, mandelkjeks med sitron (etter oppskrift fra forumet her), brente mandler med sesamfrø og sukkerfri marsipan. Brukte sukrin og sukrinmelis, og det ble veldig bra!
Anne sa for siden:
Takk for fin link, Noraa og for at du i et annet innlegg skrev hva den inneholdt:)
misslinda sa for siden:
Her er klippet for de som gikk glipp av det ;)
Kitt sa for siden:
Tusen takk! Så så vidt slutten og skulle så gjerne ha viste det til nabo- snuppa, og nå får jeg gjort det!:D
Merry Juuuul!:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.