martefie sa for siden:
Jeg har lyst til å lage majones, men er usikker på valg av olje. Kaldpresset olivenolje eller rapsolje synes jeg har for mye egensmak. Finnes det en OK nøytral olje til majoneslaging?
martefie sa for siden:
Jeg har lyst til å lage majones, men er usikker på valg av olje. Kaldpresset olivenolje eller rapsolje synes jeg har for mye egensmak. Finnes det en OK nøytral olje til majoneslaging?
Nerthus sa for siden:
Jeg har pleid å bruke vanlig soyaolje, ingen smak eller lukt av betydning :)
Zincite sa for siden:
Også den nøytrale cocosaen er bra :)
kennygirl sa for siden:
Har du prøvd å lage majones med cocosa? Hvordan blir konsistensen?
Carisma sa for siden:
Avocadoolje skal visstnok være en av de beste til majones. Hvis man har god råd... ;)
Zincite sa for siden:
Glemte svare på denne :o
Det er lenge siden jeg prøvde, men det ble bra konsistens og smak :ja:
Grovsnus sa for siden:
Har prøvd å lage av olivenolje, kanikke huske om det ble noe "bi"smak. MEN det jeg opplevde var at etter et par dager så fikk den et slikt blankt belegg på toppen, såg ut som fast fett? På fabrikken bruker de nom en eller annen stabilisator. Finnes det noe vi kan bruke?
Mvh grovsnus.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.