Shrinking Line sa for siden:
Man kan panere det meste. Jeg har prøvd kylling, fisk, grønnsaker, og alt like godt. Denne gangen var det koteletter.
Man trenger:
- Koteletter
- Egg
- Baconcrisp
- Parmesan
- Krydder, valgfritt. (Santa Maria Chicken & Steak)
- Smør
Jeg bruker alltid stavmikser med sånn hakkeboks til å knuse baconcrisp og parmesan. Blander disse to godt sammen og har ønsket krydder i. Ha det på et fat. Knus egget og mix i et annet fat.
Dypp kotelettene først i egg og så i paneringsblandingen. Ha i stekepannen som har en del smeltet smør i seg.
[CENTER][/CENTER]
Sjekk at det har festet seg på den ene siden før du vender og steker på den andre siden.
[CENTER][/CENTER]
Er du usikker, sjekk om den er stekt, men den er stort sett det når paneringen er ferdig.
Smakte utrolig godt. Merket og at jeg ikke hadde problem med å spise fettranden på kotelettene, noe jeg normalt sett har. Den var godt panert og smakte godt. Bra og naturlig fett å få ned.
Serveres med ønskede grønnsaker.