Nille sa for siden:
KAREN's VARME BIFFSALAT MED KREMET SALSA DRESSING
2 porsjoner
340-400 gram mørbrad (eller indrefilet om man vil)
Extra Virgin Olivenolje
Havsalt og nykvernet pepper
2,5 dl hakket tomat (fjern kjernene)
6 ss (ca 1 dl) rømme eller creme fraiche
2 ss cilantro blader finhakket
1 ss friskpresset limejuice (1/2 lime)
1 jalapeno pepper, rens vekk frø og hakk (jeg brukte rød chili)
4 kopper tynnskåret romano-salat (1 stor romano salat)
Gni steken inn på begge sider med olje, salt & pepper. Stek, grill eller hvordan du liker den. (Jeg brunte den først i pannen, stekte den på 125 C i 30 min - lot den hvile i 20 min, da var den rosa inni)
I en liten bolle, bland tomat, rømme eller creme fraiche, cilantro, lime juice, jalapeno/chili + 1/2 ts salt
Legg salaten på to tallerker, skjær biffen i tynne skiver og fordel over salaten, ha salsaen over.
Pr porsjon: 7 gr netto karber, 42.8 gr protein, 17.7 gr fett, 374 kalorier