< Tilbake til oversikten

Rømmesild

#1

Gerd sa for siden:

Rømmesild

3-4 kryddersildfileter
1ss sukrinmelis
1ss balsamico-eddik (eller vanlig 7%eddik)
½ boks rømme
1ts grov sennep
4 ringer hakket løk
1 ts sitronsaft
litt malt sort pepper

Sildefileene legges i kaldt vann en god time før de deles i fine biter.
Lag rømmedressingen, og bland sild og løk i.
La stå kaldt på tett glass. Trenger et par dager på å ”sette seg” smaksmessig.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2607&amp;albumid=327&amp;dl=1292426135&amp;thumb=1[/img]


#2

RitaBo sa for siden:

:p Tusen takk for oppskrift. Jeg har lett i butikker i 2 uker nå, men alle er for karborike. Hvor får jeg tak i kryddersildfilet som ikke ligger i lake på glass?


#3

Kanutten sa for siden:

På stort sett alle butikker i frysedisken. :ja:


#4

Kanutten sa for siden:

Rømmesild er snadder! :sikle: Jeg orket ikke lage i år, men kjøpte 3 bokser fra Matmestern på Rimi, den har bare 5 karber pr 100 gram. Og er nydelig den også! Den er tilsatt dill som gir en ekstra god piff.


#5

Gerd sa for siden:

:ja: Og ferskpakket fra Fiskemannen. Jeg kjøpte på meny.


#6

Angelita sa for siden:

Hei, bare lurte litt på hva dere spiser sammen med/til dette...? Har ikke prøvd slikt før, men hørtes igrunnen ganske godt ut.:)


#7

RitaBo sa for siden:

Jeg bruker litt brøderstatninger. Lager ofte Lena Beatrice sine polarbrød og Nannahs knekkebrød. Hvis noen har oppskrift på noe som ligner på lefser, hadde jeg blitt veldig glad:D



#9

Angelita sa for siden:

Tusen takk for bra tips!


#10

Zillah sa for siden:

Sånn, no er rømmesilda laga i siste liten til julefrukosten. Takk for oppskrift, verkar lekker så langt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.