Spiste riskrem på jobb i går, planlagt å gjøre. Var i halv tolv tolv tiden på formiddagen. Spiste ikke mye resten av dagen, pga ribbemiddag før riskremen så jeg var i grunn mett lenge.
Spiste salat før jeg la meg og våknet i dag med uggbuggmage og snodig avføring (pardon my details)
Er det reelt at riskremen er synderen såpass mange timer etterpå?
Takker for svar!
Og ganske individuelt om når/hvor lenge og hva slags reaksjon man får. Ikke alle som reagerer heller :)
Jeg sliter med magen i over en uke etter inntak av gjærbakst....:cool:
Takk Gerd. Så jo for meg allverdens farlige sykdommer! Men riskremen må ha vært årsaken..
Fader heller, for min mors riskrem er så god at det finnes ikke maken! Og jeg hadde jo tenkt å ha ltit på julekvelden.. Men nå er jeg sannelig ikke sikker...
Takk for svar søte Gerd!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.