< Tilbake til oversikten

Kylling i form. Lettvint og smaker fantastisk

#1

væren85 sa for siden:

Du trenger :
Oppskrift for 2-3 personer
4 Kyllingfileter
Fløte
1 gulerotbunt
Hvitløk
1 rødløk
Mozarella ost , Cheddar...

Krydder:
Chilli explosion - Santa Maria
Pepper
Salt

Tilbehør:
Bacon
Champignon
Brokkoli
Smør

Begynn med å skrelle gulerøttene, og kutt de opp i biter (2-3 cm tykke)
Fordel i bunnen av hele formen.
Hell fløten over til de er dekket.
Legg kyllingfiletene oppå gulerøttene.
Salt, pepper og masse chili explosion. Ikke vær sjenert .
Skrell hvitløken og feddene og legg så mange fedd som mulig i hvert hjørne av formen.

Inn i ovnen på 220 grader i ca 30 min (Alt ettersom)
Ta ut formen og sjekk at kyllingen er gjennomstekt, ha masse ost på og inn i ovnen til osten har smeltet.

Tilbehøret :
Stek sopp med smør og en del chili explosion på.
Stek brokkolien sammen med baconen med masse smør,salt og pepper.

Nommenomme nooom :D

Ps : De bakte hvitløkene er sinnsykt gode .
Ikke vær redd for de ;)


#2

Tropika sa for siden:

Gulrot? Det er jo ikke "lov" på ketolyse.. Men ellers høres det veldig godt ut..


#3

væren85 sa for siden:

Å herregud.
Det har jeg virkelig ike fått med meg.
Men har jo gått ned masse selvom.
Ok men kan jo legge noe annet i bunnen da.
Dette var bare noe jeg lagde en kveld av alt jeg hadde i kjøleskapet.
Takk for opplysningen :o


#4

Tropika sa for siden:

Hehe.. ikke alltid lett å få med seg nei, men rotgrønnsaker som vokser under jorden, spm kålrot, gulrot osv skal ikke spises når man er på ketolysediett.

Men en kan jo evt ha litt blomkål i bunnen i stedet..


#5

væren85 sa for siden:

Kan jo like greit ha brokkolien og baconen i bunnen :)
:D

Men kålrot på julaften skal eg ha :rolleyes:


#6

HenrikBooe sa for siden:

Hvor mye fløte bruker du i denne oppskriften? :p
Denne så interessan ut. Tenkte jeg skulle prøve i morgen. :)


#7

væren85 sa for siden:

Bruk så mye fløte at det dekker gulerøttene . mengden avhenger jo hvor stor formen er , hvor mye gulerøtter osv.. Ta det på feelingen :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.