Jeg synes at Sukrin gir en kald og isete ettersmak.
Et eller annet sted leste jeg at en bruker på forumet her blandet Sukrin med andre søtstoffer, kjørte det i blender og ettersmaken ble borte - eller kraftig redusert. Men jeg husker ikke hva det ble blandet med, eller mengdene. 2 andre stoffer, en av de var Stevia?
Så mange tråder hvor dette er brukt, umulig å finne den posten igjen.
Jeg blander med stevia. Ca ei halv ts på en kopp sukrin (amerikansk cup). Dette er blandingsforholdet. Er litt usikker på hvor mye dette tilsvarer i sukker. Men for meg søter det iallefall 2-3 kaker. Men jeg syns ting lett blir veldig søte nå. Jeg bruker mange av Lauren på healthyindulgences.blogspot.com/ sine oppskrifter. Men bruker bare ca halvparten av søtingen hun bruker.
Jeg husket feil, det var Natreen og Splenda... Jeg har Splenda, får se om jeg kjøper Natreen. Lagt inn av Biggie Small i den Vaniljefudge-tråden.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.