< Tilbake til oversikten

"Kald" Sukrin

#1

mam sa for siden:

Jeg synes at Sukrin gir en kald og isete ettersmak.

Et eller annet sted leste jeg at en bruker på forumet her blandet Sukrin med andre søtstoffer, kjørte det i blender og ettersmaken ble borte - eller kraftig redusert. Men jeg husker ikke hva det ble blandet med, eller mengdene. 2 andre stoffer, en av de var Stevia?

Så mange tråder hvor dette er brukt, umulig å finne den posten igjen.


#2

vimsen85 sa for siden:

Jeg blander med stevia. Ca ei halv ts på en kopp sukrin (amerikansk cup). Dette er blandingsforholdet. Er litt usikker på hvor mye dette tilsvarer i sukker. Men for meg søter det iallefall 2-3 kaker. Men jeg syns ting lett blir veldig søte nå. Jeg bruker mange av Lauren på healthyindulgences.blogspot.com/ sine oppskrifter. Men bruker bare ca halvparten av søtingen hun bruker.


#3

mam sa for siden:

Jeg fant det selv.... :p

Jeg husket feil, det var Natreen og Splenda... Jeg har Splenda, får se om jeg kjøper Natreen. Lagt inn av Biggie Small i den Vaniljefudge-tråden.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.