< Tilbake til oversikten

Sukrin

#1

maynard sa for siden:

Heisann :)

Jeg funderer hva dere som ikke liker/tåler sukrin bruker i bakst og slikt?
Jeg tåler det visst veldig dårlig, reagerer nesten værren enn jeg gjør med maltitol.
Det jeg har likt best til nå er splenda av kunstig søtning. Vil splenda funke på samme måte om man feks lager karameller eller kokosboller?

Jeg har hadd en litt for lang pause fra lavkarbo. Spist masse karbohydrater.
Men en kveld her var jeg så lei av ustabilt blodsukker og oppblåst, vond mage. Nå er jeg tilbake for fullt, litt tidligere enn planlagt :)
Så må lage meg noe lavkarbogodt slik at jeg ikke sprekker i jula:p


#2

Gracella sa for siden:

Jeg vet ikke med bakst, men jeg synes splenda blir bedre enn sukrin i f.eks hjemmelaget marsipan.
Sukrin har en kald bismak og det er ikke alltid at jeg liker at det knaser.
Splenda er bare søtt - synes jeg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.