Baconcrispwraps:
4 egg
5 ss kremfløte
5 ss vann
100 g baconcrisp/bacongull
Fremgangsmåte: Egg- og baconsalat:
Hardkok eggene og avkjøl dem.
Sprøstek bacon og hakk i biter.
Bland sammen aioli og creme fraiche. Finhakk vårløk og rør inn.
Del egget to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers.
Rør inn egg og bacon.
Baconcrispwraps:
Pisk eggene lett og rør inn fløte og vann.
Ha baconcrispen i en brødpose og bruk en kjevle til å knuse det til fint "mel". Ha det i bollen med egg og rør godt. La røra hvile i ca 5 minutter til det tykner litt. Rør igjen.
Kle to stekebrett med bakepapir og fordel røra i 5 klatter. Legg en brødpose eller plastfolie over og trykk de flate.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter. Avkjøl litt på rist.
Legg egg- og baconsalat i en stripe i midten av wrapsen og rull sammen.
Tusen takk for oppskrift, Lisbeth :blomster:
Jeg laga denne i går, den var jo nyyydelig!
Har gjort klart "baconcrispmel", skal lage wrapsene/wrapsa(?) en annen dag.
Hvordan smaker disse pannekakene? Er de greie i konsistens til å rulle uten at de sprekker? Lager enkel eggesalat av egg og majones jeg, det sammen med litt salat blader go slikt kunne vel vært good?
Synes det er vanskelig å beskrive smak, men du smaker at det er baconcrisp i dem. De er lette å rulle sammen, mine sprakk ihvertfall ikke.
Fyllet ditt hørtes godt ut :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.