Pocahonta sa for siden:
...
Pocahonta sa for siden:
...
PrøveKanin sa for siden:
Du må se på inntaket av karbo totalt. Ifølge Wulfgang Lutz så bør du ikke spise mer enn 72 gram karbohydrat per dag totalt. De fleste lavkarbo-filosofier her inne anbefaler betydelig mindre enn 72 gram karbo per dag. F.eks Atkins er på 20 gram i introduksjonsfasen.
Det spiller ikke nøvendigvis så veldig stor rolle hvor mye gram karbo/100 gram vare det inneholder, det som spiller størst rolle er hvor mye karbohydrater du får i deg totalt iløpet av dagen.
I din blogg den 03-10-09 kl 09:06 skriver du at du har gått ned 13 kg siden du startet på eurodiett. Dette er godt over ett år siden, du gjorde tydeligvis noe riktig den gangen. Hva har gått galt i mellomtiden? Spiser du annerledes nå?
senorita sa for siden:
hvem er det som har fortalt deg det da....? :p
Merkelig å spise så mye sånn uten å sjekke ut noe som helst da... :)
TrillTrall sa for siden:
Det hjelper jo lite om du bare spiser mat med mindre enn 10 g kh/100 g om du spiser f.eks. 300 gram av det og kanskje 200 g av noe annet osv. Som et annet svar du fikk - det er det totale dagsinntaket av karber som teller.
Legg ut en så nøye dagsmeny som mulig (med mengder) så kan andre få se hva og hvor mye du har spist og evt. komme med gode råd. :)
LenaBeatrice sa for siden:
Den som har sagt det til deg har ikke satt seg godt inn i dette med lavkarbokosthold.
En slik tankegang kan fort føre til at du får i deg veldig mye karbohydrater, og det kan også fort bli sånn at de karbohydratene du får i deg er tilsatt sukker og/eller stivelse, som finnes "skjult" i veldig mange matvarer hvor man tror de kanskje ikke finnes.
Du har nå holdt på et halvt år med et kosthold som som har gjort at du har gått opp i vekt, på tide å legge til siden det du har hørt og ta skjeen i en annen hånd.
Hva har du spist en typisk dag til nå?
Kari Marita sa for siden:
Under 10 gram karber pr.100 gram vare kan jo bli ganske mye karbohydrater i løpet av en dag da.Du bør tenke karbohydrater pr dag,f.eks.30 gram karbo.:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.