Heisann! Hadde Kalkun til middag idag, og som de fleste sikkert vet, holder en kalkun til maaange middager. Spiste med blomkålmos og Fjordland peppersaus idag, men hadde jo vært greit å variere litt.
Så, noen som har noen digge tips på hva man bruke kalkunrester til? :)
Jeg bruker kalkun på samme måte som kylling. Taco, gryteretter, wok, bakt i ovnen med grønnsaker og rømme/fløte, som pålegg, i omelett, i salat, som "biffsnadder", i suppe osv :)
Vi har kalkungrytetradisjon.. Veldig enkelt og godt.
Smelt rikelig med smør, legg i kalkunkjøttet og la det surre litt. Hell over fløte og evt kalkunkraft om du har igjen noe av det og la det kose seg litt på middels varme.
Jo lengre jo bedre.
Jevn med JBK til ønsket tykkelse.
Også pleier vi å ha erter i:)
Synes det er en god løsning siden kalkunrester vel ikke akkurat pleier å være av den saftigste sorten. Blir veldig godt og saftig.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.