< Tilbake til oversikten

Coleslaw

#1

Fredrikke07 sa for siden:

Blir mange spørsmål fra meg, men tenkte å lage coleslaw (og spareribs:p) i morgen og lurer på hva slags kål som egner seg best, både i forhold til antall kbh og smak?


#2

Kitt sa for siden:

Vet ikke så mye om coleslaw annet enn at denne er kjempeutroligvanvittig god!:D


#3

Kanutten sa for siden:

Er ikke coleslaw omtrent som en hjemmelaget omtrent italiensk salat laget av gårdagens råkostsalat??? På godt norsk??


#4

marjusen sa for siden:

Bruker vanlig hodekål. Spisskål har vel minst kh, men umulig å få tak i på denne tia av året. Kanskje i innvandrerbutikker om du er heldig, men hodekål funker. Bare regn ut KH innholdet når du kutter opp, så har du litt styring på det:D

Coleslaw betyr vel bare kjølig kål


#5

Fredrikke07 sa for siden:

Flotters! Gleder meg både til å lage og spise:p! MYE energi igjen om dagen, til tross for lavt svært blodtrykk! I love lavkarbokosthold!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.