< Tilbake til oversikten

Sterk tacopizza uten bunn! Skikkelig god og mye smak!

#1

marjusen sa for siden:

Den er ganske sterk, men du kan jo bare justere den litt selv, men slik lager jeg den jaffal:

400-500 gram kjøttdeig
Hjemmelaget tacokrydder
1 boks hakkede tomater med chili
1-2 ss tomatpurre
2-3 ss sterk salsa saus
4 sjalottløk
2 hvitløk
Hvitost

Stek kjøttdeigen godt og tilsett tacokrydderet. Hell over litt vann og kok inn krydderet godt i kjøttdeigen. Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk. Så tar du dette oppi en kasserolle eller gryte. Tilsett hakkede tomatene, tomatpurren og salsasausen. La dette koke i 10 min ca.

Så heller du denne "gryten" over i en ildfast form og drysser over masse masse ost. Gjerne blanding av norvegia, jarlsberg og mozzarella. Alt etter smak.

Så gratineres dette i ovnen i 13-15 minutt, til osten er helt gylden!!!!

Dette serveres med salat, CF eller Rømme!! Nam nam, denne er sååååå god!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.