< Tilbake til oversikten

Julekonfekt (bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Dette er en gammel traver fra tidligere her men i litt mer "julete" kledning

100 gram cocosa smeltes i vannbad
100 gram mørk sjokolade smeltet
70 gr hakkete nøtter -valgfri etter smak ( men vær obs på karboinnholdet)
2 ss kokosmasse
1 ss kaffe

Jeg kjøpte en pose med julemiks for å få litt forskjellige nøttesmaker - 15 karbohydrater pr 100 gram

[CENTER][/CENTER]

Bland sammen sjokolade, cocosa og nøtter og ha det i små konfektformer. Jeg prøvde helle blandingen i formene, dette resulterte i litt ujevnn fordeling av nøttene så jeg gik over til fordele med skje.

[CENTER][/CENTER]


#2

Nero sa for siden:

Tusen takk!

Jeg samler oppskrifter med tips og inspirasjon til jul, disse kommer godt med :)


#3

martita sa for siden:

Nammenam! Kor får ein kjøpt slike små muffinsformar?


#4

TrillTrall sa for siden:

Jernia har sikkert, de har masse forskjellig kake-stæsj. :)


#5

Makronella sa for siden:

Jeg har kjøpt de i vanlig butikk med litt godt utvalg -feks Ica Maxi


#6

Kamilla sa for siden:

De har mange fine former på Rafens, jeg handlet to forskjellige typer der i dag. Så etter helga, og eksamensstress blir det laging av litt julegodter! :)


#7

Kamilla sa for siden:

Hva tror dere om å bruke Delfiafett i stedet for cocosa? Det er jo ganske mye billigere tenkte jeg...


#8

TrillTrall sa for siden:

Det går sikkert like fint, men det er ikke av så god kvalitet som ren cocosa da. :) Har vel vært utsatt for ikke helt gode metoder når det ble fremstilt mener jeg å ha lest.


#9

Kamilla sa for siden:

Nei, det skjønner jeg og er forsåvidt enig i. Har en ladning i kjøleskapet nå, med delfiafett. Skal kjøpe cocosa senere uansett, men det var lettere å kjøpe delfia på butikken, så slapp jeg å dra inn til sentrum. Men som student som venter på lønn og stipend, så var delfiafettet til 15,- et godt alternativ. Lagde noen med kokosmasse og noen med hakkede mandler.


#10

Timiane sa for siden:

Dette så godt ut. Har alt jeg trenger, så skal prøve dette imorgen.
Gleder meg allerede til å smake:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.