I denne paibunnen på "Min lavkarbomat", så brukes det 75 g bakemiks, det har jeg ikke, er det noe annet jeg kan bruke? For nå er jeg blakk etter julegaveinnkjøp:rolleyes:.
Mandelmel er ikke det samme som malte mandler!:nei:
Hva har du da?
Soyaprotein er nesten det samme som bakemiksen. Jeg bytter på etter hva jeg har i huset.
Kanskje du kan øke litt på de to andre ingrediensene så du får like mye "mel" som oppskriften tilsier?
Mandelmelet er fettredusert i forhold til malte mandler og dermed tørrere. Trenger ikke gjøre noe forskjell, men kan sikkert gjøre det i noen oppskrifter.
Jeg har prøvd å lage kaker med kokosmasse i stede for kokosmel. Ble IKKE bra, for vanlig kokos suger ikke til seg væske.
Det samme skjedde da jeg skulle bruke malte mandler i sted for mandelmel. Konsistensen ble helt feil! Mandelmel ser og kjennes ut som mel, ikke som malte mandler!
Grovmalt hvete har jo ikke akkurat samme egenskaper som hvetemel heller,liksom!:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.