< Tilbake til oversikten

Forfærdelig tungt nå...

#1

cathrine sa for siden:

Jeg føler at jeg ikke får det her til...er det vanlig å få seg en sånn "nedtur" iløpet av intro`n???
Klarer liksom ikke å finne på noe snaskens... det går i det samme hele tiden!
I går satt jeg og så på de andre spise hjemmelagd karamellpudding og verdens beste fastelavensboller! Men etter det har jeg fått litt "sug".. Dessuten skjønner jeg ikke hvorfor ikke stixen blir mørkere!! Den blir bare lysere og lysere...:(
Sukk..nå er livet litt tungt...
(p.s jeg fikk jo litt belønning idag, da jeg gikk på vekta har jeg gått ned 2 kilo på en uke!!!:) )
cathrine


#2

Skorpia sa for siden:

Se det ja,du har fått din belønning:-)

Du kan jo prøve å lage litt sukkerfri gele med krem til,vet at induksjonen er hard,men da kan du etter 14 dager begynne å belønne deg selv med litt mere karbohydrater,bær med krem, ol.
Og for krisesituasjoner,er det å få kjøpt lavkarbo proteinbars på med 3 g karbohydrat pr.bar www.proteinfabrikken.no

Nå har det vært mye prat om stixen da og fargen har litt og si med hvor mye væske du drikker,les Nilles innlegg om tema.

Opp med hodet,livet blir bare bedre og bedre;)


#3

Carbokiller sa for siden:

Intro'en hard. Jeg holdt på å gi opp etter en halv dag jeg! Var sikker på at dette klarte jeg ALDRI og helt sikker på at jeg kom til å dø når blodsukkeret bare sank og sank.
Men hold ut! Du har allerede fått en belønning av et praktfullt vekttap. Du har en uke igjen på det som er det tøffeste og deretter blir det bare lettere og lettere vil jeg påstå. Jo mer jeg leser og forstår kuren (jo mindre forstår jeg den også...) men jo flere ideer får jeg til baking, matvarer. Jeg har som vane å kikke på absolutt alt hjertet begjærer i matvarebutikken og oppdager hver eneste gang ting som jeg kan spise!
Det er MASSE du etterhvert kan kose deg med! Og en enslig uke klarer du til!! Og belønningen i slutten av den uken er sannsynligvis enda mere vekttap!

Og deretter blir ting lettere! Hold ut! Sender mange hold-ut-vibrasjoner!


#4

cathrine sa for siden:

Det er så hyggelig å få litt oppmuntring!!
Jeg tror jeg er over den værste "kneika" nå, for nå har kiloene begynnt å "renne" av...veier 76,6 idag mot 78.9 ved start!!!
Det hjelper på humøret!!!

cathrine


#5

ayliah sa for siden:

bare vent så skal du se at kiloene renner av;O)Og du er jammen meg godt igang nå:D Jeg er idag 2 dagen på induksjonen..og er lei egg allerede...tenk det da:o
Siden jeg begynte lavkarbo "diett"..(2 februar)har jeg gått ned 7 kilo..og nå håper jeg det skal bli mer....:) Så lykke til cathrine..dette greier vi..ikke sant??;) Ps..sticen min har heller aldri vært på det mørkeste(kun en gang...)men variert fra det nest lyseste til det nest mørkeste!Tror ikke det har noe å si jeg...vi går jo ned i vekt for det også;)


#6

cathrine sa for siden:

Vi fixer dette,Ayliah!!!
Så din stix har ikke vært på det mørkeste den heller? Men du har vel ikke vært kjempe-streng eller???
Å gå ned 7 kilo fra begynnelsen på Feb. er jo knall-bra!!!
Vel, vi får støtte hverandre..:D

cathrine


#7

Nille sa for siden:

Ikke heng dere opp i fargen på stixen. Det er normalt å føle seg lett nedfor og oppgitt i begynnelsen. Det kalles "Induction flu" og eller om dere vil Induksjons influensa... Kroppen er i denne perioden på avvenning fra karbohydrater og må få tid til å omstille seg. Ikke vei dere hver dag, det er bare stress og skaper unødig engtelse for om dette går bra. Prøv å veie dere etter 14 dager. Vet det er spennende å se vektapet dag for dag, men det er ikke slik kroppene våre fungerer. Hjernen må få følge med !! Å venne seg av med karbohydrater er verre enn å venne deg av med nikotin sier noen - og det sier ikke så lite !

Så stå på jenter, husk at det BLIR BEDRE !! Jeg er sikker på at dere klarer det !

Og cathrine - 2 kg på en uke er KJEMPEBRA !!!:D

Oppmuntringsklemmer fra meg (been there, done that, wore that t-shirt)


#8

deeluxe sa for siden:

Og en ting må man ikke glemme, det har aldri vært lett å slanke seg, det dreier seg om viljestyrke. At folk syns det er vanskelig etter 2 dager på intro syns jeg er litt drøyt men... det er bare MIN mening. :-) Jeg har spist hovedsaklig egg i halvannen mnd nå jeg. Man blir vant til alt.


#9

Nille sa for siden:

Det hørtes vannvittig kjedelig ut !! og ikke særlig sunt ! Jeg regner med at du satte det på spissen her, men i tilfelle ikke; Det er veldig viktig å få i seg grønnsaker også (og da mener jeg ikke issalat som det ikke er noe næring i i det hele tatt !). Selv i den norske versjonen regner jeg med at det er en liste over grønnsaker.....og kjøtt, fisk, fugl ..?

Det er fullt muig å ha et variert kosthold selv mom man er på induksjonen. Jeg var på induksjon i 6 mnd..... og eneste grunnen til at jeg ikke fortsatte var t jeg ønsket mer variasjon. Frukt, bær, nøtter etc.....

Og drikk vann - masse vann - (jaaaaaaada masa ! -syns jeg hørte noen sa ...)


#10

ayliah sa for siden:

Dette greier vi ja...vi følger jo litt med på hverandre vi da cathrine:D eneste jeg føler jeg har savnet litt idag..er knekkebrødene mine:p det er jo noe jeg har spist i hele februar..og jeg har jo gått ned i vekt for det!Men nå er det så da.at jeg skulle prøve og kutte ut det..for å se om stixene blir på det mørkeste av det..;O)En vet jo aldri..blir ikke stixene mørkere...innfører jeg knekkebrødene igjen!!:p
Og DeLuxe..jeg er IKKE lei etter 2 dag på introen..(har jo gått litt lenger nå..men spiste da annen"ulovlig"mat..som knekkebrøda.."men jeg tror jeg fort blir lei av "EGG"....:D Det er heller ikke min favorittmat.Det er skikkelig godt med stekt egg på brød..med ketchup..men det er jo ikk lov...snufs..SMen dette skal jeg greie uansett..det finnes myyye annen snaddermat da;)


#11

Iset sa for siden:

syns introen er enkel jeg. masse å spise hele tiden:) men jeg savner nøtter og frukt ja. spiste litt blåbær i går, men bare en håndfull. reduserte jo selvsagt karboene i middagen da.

er litt redd for å skifte over til vedlikeholdsfasen for jeg er redd vekten kommer til å stagnere noe voldsomt. men det er jo logisk at jeg allikevel kommer til å gå ned i vekt. og jeg har jo gått ned masse, kan ikke klage.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.