Makronella sa for siden:
I dag var det steinbit på menyen - jeg har letet både i egne oppskrifter og på nett etter en spesiell oppskrift men uten hell. Dermed var det frem med: man tager hva man husker og håper på det beste
Fiskestykkene legges i en smurt ildfast form.
Dryss på salt og sitron pepper. 1 sitron deles på langs og ene halve deles i skiver, Disse settes mellom fiskestykkene. Rasp skallet av den andre halve sitronen over fisken, og saften presses også ut over fisken.
Jeg syns purre og fisk er utrolig god kombinasjon så jeg deler en purre og strør det over fisken. Ti slutt has en god skje med creme fraiche på hvert fiskestykke.
Stekes 15-20 min v 175 grader
Min fisk var frossen så den trengte steketid på 30 min. Ble en del fuktighet i formen men det gikk greit -foretrekker nok å ha fersk fisk som jeg har brukt tidligere. Det er også godt å lage denne med torsk istedenfor steinbit. Server med brokkoli. Frisk og god fiskerett