< Tilbake til oversikten

Mat fra Sverige

#1

Lettliva sa for siden:

Ja, nå er det slik at jeg skal på "harry tur" imorgen. Er det noe spesielt lavkarbo mat noen kan anbefale at jeg kjøper der ? Kanskje det er noe der som er MYE billigere enn i Norge (for mat er overhodet ikke billlig her i landet)


#2

Timiane sa for siden:

Karbonadedeig, bacon all slags kjøtt og ost. Meieriprodukter som fløte ol.
Fiberhusk er og billig på eurocash. Mange muligheter.
God tur:)



#4

Timiane sa for siden:

Bare husk at svenske krona er sterkere enn den har vært.
100 Skr- 88 Nkr


#5

mallilen sa for siden:

Om du skal til en maxi-mat butikk anbefales lavkarbobrødet!


#6

Vippa sa for siden:

Nyss heimkomen fra harrytur, Nordbysenteret på Svinesund hvor jeg handlet på Nordbymat.

Handlekurven ble fylt med:

Fersk ribbe og svinestek til 29 kroner kiloen - fantastisk kvalitet!
Andebryst - 169 kroner kiloen. Knallgodt!
Parmesan i stor blokk, holder seg friskere lengre
Stort brett med egg
Smør, normalsaltet og ekstrasaltet
Fløte i mengder
Creme Fraiche
Blåmuggoster, St Agur og Stilton - deilig til jul
Vasterbottenost(skal være en a med tøddler men orker ikke å skifte til svensk tastatur...)
Gouda i skiver - praktisk for frysing
Ostene er blilligere enn i Norge, men "vanlig" gulost kan man nok få like billig her.
Bacon i terninger - 29 kroner for 500 g
Kyllingfileter/klubber
Diverse pålegg i store kvanta som fryses(vær obs på innholdsdeklarasjonen; kan være sukker/dextrose i lake feks)
Medisterdeig
Ørten kg med speltmel til resten av familien
Ariel flytende vaskemiddel for 79 kr for fem liter
Fryseposer...trenger endel for alt det som var i kurven.
Bratwurst(2 g karber v 100 g, litt mye kanskje men fantastisk smak)
Serranoskinke
Sennep-diverse varianter uten særlig sukkerinnhold
Solrosskott/solsikkeskudd...(smaken er fantastisk og nøtteaktig og de er flotte i salat og til egg)


#7

Timiane sa for siden:

Kjekt med svensketur. Da jeg kjøpte gauda i skiver og frøs den, ble det bare smuler av den. Ekte sausost:) Smaken var god da..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.