< Tilbake til oversikten

Eggeplommer til overs

#1

camryn sa for siden:

Ut i frå mi planlagte matlagingsliste for neste veke, vil eg få ein heil haug med eggeplommar til overs. Ønsker tips til kva eg kan gjere med dei!


#2

Fofa sa for siden:

Jeg pleier å lage omelett av mine eggeplommer. har bare i litt fløte, ost og skinke. Evt et ekstra helt egg i tillegg... Men, det er sikkert andre som har mere geniale ideer enn meg:p


#3

Gerd sa for siden:

Gjør som fofa sier :ja: Omelletter kan fryses :ja:

Eller rett og slett frys eggeplommene og bruk de senere :)


#4

marjusen sa for siden:

Eller du kan lage deg eggemelk. Det er så godt atte:D

40-50 gram smeltet usaltet smør, 2,5 dl kokene vann, 2 eggeplommer, litt søtt, 5 dråper vaniljeessens, en dæsj fløte. Dette vispes til skum og helles i ett høyt glass med STERK kaffe, helst espresso. Jeg bruker Nescafe sin pulver espresso. 2 ts + 1 dl kokene vann helles i eggemelken. Den er nyyyydelig.

Konge frokost for folk i farta:D


#5

kamp sa for siden:

Majones :)


#6

knh sa for siden:

Hollandesaus eller bearnaisesaus :) evt vaniljekrem..

Hva er det du skal bruke eggehvitene til :)? Jeg får oftere disse til overs ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.