Idag hadde jeg min veiedag, og vekta viste 80.1 kg. Med andre ord så er jeg i mål. Nå gjenstår å holde vekta stabil, og få strammet opp og definere muskler, men det prosjektet begynner etter jul..:p
Hadde ikke klart dette uten dette forumet. Tusen tusen takk!!!
awww du er heldig :) Gratulerer, så flink du har vært!! Og det syns jeg jaggu gikk fort også.. :) Jeg skal ned litt mer enn deg, men håper jeg kan si det samme som deg om en stund....
Kjempeflink er du! Hva gjør du med kostholdet ditt for å beholde vekta, og ikke gå opp/ned i vekt?
Jeg har ikke kommet så langt enda, men jeg går på eat-kurs og når man har nådd målet sitt så ligger man da på 50 gram karbo.. Men sikkert flere som spiser mer enn det også.. Kanskje du kan øke litt og litt hver uke og hvis du plutselig går opp så går du litt ned igjen på karbene? Må vel finne en balanse og det er sikkert forskjellig fra hver enkelt tipper jeg. Bare passe på så du ikke blir for tynn og fortsetter ned i vekt.. :p
Vanvittig bra jobba!!! Det må føles sååååå godt!! Du har all grunn til å være stolt over deg selv:)
Har du vært veldig streng over disse månedene, eller har du hatt noen utskeielser underveis? Haha..det har nemlig jeg, så jeg prøver å se for meg hvor lang tid jeg kommer til å trenge for å nå mål:D
Vel, det begynte veldig strengt, men skeiet ut med fest og moro etterhvert, men har i ukedagene vært veldig bevisst på hva jeg har spist, kun holdt "sprekkene" til fredag eller lørdag..
Du kan jo enten låne et par Fedon-bøker fra biblioteket, eller så kan du ta en kikk på Atkins sin vedvarendestige. Der går konseptet ut på å legge til 5 gram karbohydrater hver uke (eller annenhver uke, om man vil trappe opp litt mer gradvis) fra de anbefalte matgruppene, til man finner ut hvor mange karbohydrater man kan spise uten å legge på seg. Matgruppene er arrangert i forhold til karboinnhold og GI-belastning, så da finner man også ut hvilke matvarer som gjør en sugen på noe søtt, og hvilke man "tåler".
Gratulerer med at du har kommet i mål, og lykke til videre! :heia:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.