< Tilbake til oversikten

Laget pizza i dag!

#1

Tøsa! sa for siden:

Og den var kjempegod!
Men jeg hadde bare skinke i kjøleskapet og svært lite ost, så ble litt tørr.
Men hovedsaken for meg er at den ikke smaker EGG! Og det gjorde den ikke i det hele tatt! :D Mulig den ser litt eggete ut, men den er bare godt stekt, derfor den gylne fargen.
4 sånne stykker ble jeg stappmett på, og kan tenke meg med kjøttdeig og mye mer ost så blir det saker! :rolleyes:
I bunnen er det 7-8 karbohydrater til sammen.
Brukte 2 egg, 50 g soyamel, litt salt, 50 g revet ost, 10 g philadelphia og 10 g fløte.


#2

Idarull sa for siden:

Ser godt ut da, ble den vassen??


#3

Tøsa! sa for siden:

Nei det vil jeg ikke si, den ble ikke sånn supercrispy liksom, men ikke vassen.
Midt på treet.


#4

senorita sa for siden:

jeg prøvde meg på en pizza engang.. smakte svamp bunnen :( så jeg må prøve noe annet ja :D hehe denne ser jo god ut :)


#5

Idarull sa for siden:

Pizzaen er vanskelig altså. Mitt beste forsøk hittil var bare ost og egg stekt sammen. Var helt ok.


#6

Tøsa! sa for siden:

Jeg er ikke så glad i den eggsmaken man får på det meste når man ikke kan bruke mel, men denne smakte ikke egg i det hele tatt. Ikke soya heller (ikke at jeg vet hvordan det smaker, men jeg har hørt det har en spesiell smak, men kjente ikke noe spesiell smak)
Jeg synes det smakte vanlig pizzabunn men den var litt softere da.
Blir sikkert sprøere med mere ost og.
Må huske å ha i litt salt neste gang kanskje, det glemte jeg.


#7

sigboh sa for siden:

Så godt ut, men tør nesten ikke prøve! hehe.
prøvde å lage en pizzabunn for en stund siden, den ble omelettaktig. Bakte nettopp knutteLOFF, men den ble "svampete".


#8

ekenna sa for siden:

Så hvertfall god ut. Men må nok innrømme at jeg har gitt opp å bake pizzabunn for lenge siden. Leste en eller annen plass der noen brukte kavli, ferdig oppskjærte oster med smak, til bunn. Etter at jeg prøvde det, har jeg ikke hatt lyst å prøve meg på baking engang! Nammmmenam :) Og enda bedre blir det når man slipper masse oppvask og gris på hendene. Bare til å slenge det på stekebrettet liksom.. :)


#9

senorita sa for siden:

men hvor mye hold er det i den bunnen da? dem er jo veldig tynne, blir ikke mye fyll man kan ha på en slik med ostebunn eller?


#10

ekenna sa for siden:

Overraskende hvor mye hold det faktisk er i dem, tatt i betraktning at den er av ost, og bare det. I stedet for å lage en stor pizza, lager vi bare masse mini-pizzaer. :) Men må steke dem litt i ovnen, før en legger på fyll da. Når jeg har laget dem, får jeg sprø "render" og myk bunn, som henger sammen og viktigst av alt; IKKE smaker EGG!! ;) hehe


#11

stalemate sa for siden:

Jeg lagde også lavkarbpizza for første gang på lørdag, og den ble dritgod! Brukte Iset sin oppskrift. Anbefales! :D


#12

Kitt sa for siden:

Må lage ostechips først, da vet du, så blir de så fine atte!:D
Og kan brukes til alt fra knekkebrød til "potetgull"!;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.