< Tilbake til oversikten

% karbo

#1

Crom sa for siden:

Finnes det en tommelfingerregel for hvor mange gram karbo per 100g vare det kan vere for å kunne regnes som lavkarbo.
Jeg har hørt 5%


#2

Kitt sa for siden:

De fleste holder seg til matvarer med 5 eller færre gram pr 100, ja!
Men det som har noe å si, er jo hvor mange karber du vil ligge på pr dag.
Alt under 150 definers som lavkarb.
Lutz sier at holder du deg under 72 trenger du ikke tenke på å redusere på fettet.
Skal du i ketose, begynner man med 15 om man er kvinne, 20 for menn og øker etter noen uker litt etter litt.
Grensen for når man faller ut av ketose er veldig individuell. Noen må holde seg rundt 20, andre er i målbar ketose opp mot 50g!
Noen kan ikke ligge for lavt i karber uten at kroppen går på sparebluss og nekter å gå ned så mye som et gram!:p

Har du lest denne tråden?
Anbefales til alle nybegynnere!;)


#3

Crom sa for siden:

takk for svar. ja har lest den tråden. samt mye annet her inne.
Synes sidene her er bra, med masse matnyttig info.
S


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.