< Tilbake til oversikten

Et pølsespørsmål

#1

Nupsida sa for siden:

Kjøpte meg noen pølser hos den lokale slakteren som var kjempegode!
Men så lurer jeg på hvordan disse pølsene er iforhold til slike fra gilde?

Er disse ett bedre alternativ?

Ingredienser:
okse(32%),Svinekjøtt(14%) melk,max(18%)
fett,potetmel,salt,løk og krydderkonserveringsmiddel: natriumnitrittantioksidanter: e30


#2

kamp sa for siden:

Kommer helt an på hvilke pølser du sammenligner med.

Eks grillpølser:
Kjøtt (48%) av storfe og svin, skummet melk, hodekjøtt (7%) av storfe og svin (tilsammen 55% kjøttråvare), stivelse, salt (1,8%), løk, krydder, glukose, antioksidant E315, konserveringsmiddel E262, E325, E250

Inneholder et par ekstra e nummer og stivelse/sukker men ellers nokså like.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.