Hei
Jeg har gått på karbodiett i 3 uker og det går sakte og sikkert fremover. Men nå er tiden kommet hvor vi vanligvis hygger oss med Rakfisk og Akvavit.
Kan jeg spise rakfisk? Hva med akvavitt? Hvor mye karbo er det i dette?
Hva gjør jeg?
Er det noen supre eksperter der ute med gode råd?
Og hvilken type brennevin er minst skadelig? Wiskey eller Vodka?
Klart du kan spise rakfisk, må bare tilpasse tilbehøret. Poteter og flatbrød passer ikke helt med lavkarbo, liksom! Eller bare litt i så fall!
Hvitt brennevin skal være bedre enn brunt. Hva som inneholder mest restsukker pr liter finner du ut på Vinmonopolets sider!
Let deg frem til det merke du vil ha, så står det en del fakta om produktet!:)
Fant en med 6g pr liter. Det er jo bare 6 karber pr liter og hvor mye akevitt klarer man, da?
(Drikker det ikke selv, som du kanskje skjønner;))
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.