< Tilbake til oversikten

Kokoskaker med 0,5 g. karb i hver

#1

RAGNA sa for siden:

Fant en kjempegod oppskrift på små kokoskaker i dag. Prøvde dem, og de var kjempegode.

KOKOSKAKER, 30 STK (0,5 G. KARBOHYDRAT I HVER)

2 egg
50 gram smør (smeltes og avkjøles)
Søtestoff tilsvarende 300 gram sukker
200 gram kokosmasse

Lag eggedosis, tilsett søtestoff, smør og kokosmasse. Settes med 2 teskjeer på bakepapirkledd plate. Stekes ved 175 grader i 10 minutter. Oppbevares i kakeboks.



#3

Nille sa for siden:

De så kjempegode ut. Hvor mye karber kommer an på hva slags søtstoff man bruker også !


#4

Mosepjusk sa for siden:

Mmmm, de var gode! Har et brett stående i ovnen, og et brett som er ferdige!
Vurderer å kjøpe sjokolade i morra, smelte den og lage sjokoladestriper oppå kakene! Kommer sikkert til å se helt supre ut, skal ha de med på besøk :smile:
Takk for fin oppskrift!


#5

Anitra sa for siden:

Ahh, julebakst!



#7

Adriane sa for siden:

Og hva smakte de?


#8

Mosepjusk sa for siden:

Kokosmakroner


#9

Drew sa for siden:

Er det ikke karbohydrat i kokosmasse?


#10

isabella sa for siden:

Hei

Lurte bare hva slags søtning dere brukte når dere lagde disse.



#12

Anitra sa for siden:

Du vet å friste!! Hvordan blir det å dyppe disse i sjokolade montro??


#13

Mosepjusk sa for siden:

Jeg tok litt sjokolade på, som du kan se på bildet, og det ble godt.
Hadde jeg hatt mer sjokolade, så hadde jeg nok dyppa halvparten.

Men nå må jeg på handletur, for jeg skal jo bake :smile:


#14

Anitra sa for siden:

Ja, gå å shopp du! Jeg stikker innom senere i kveld.:lol:



#16

Anitra sa for siden:

Dette fant jeg på matvaretabellen, jeg har ikke kokos i huset pr. nuh.


#17

nattfrue sa for siden:

I den posen jeg har er det 10 gram karbohydrat per 100 gram. Tror det er Eldorado.


#18

magdalena sa for siden:

Min har 10,8gr karbo,og er fra eldorado.
Hørtes godt ut med kokoskaker,og dette må jeg nok teste ut!:sikle:
Kan disse fryses,noen som har prøvd?


#19

Mosepjusk sa for siden:

Eldorado - 10,8
Landlord - 10,6


#20

Anitra sa for siden:

jaja, skal handle kokos i morgen uansett jeg!


#21

Mosepjusk sa for siden:

Hva skal du bruke kokos til da? :D


#22

Anitra sa for siden:

Nja...si det :D


#23

Drew sa for siden:

Noen som vet hvor mange gram sukrin "Søtestoff tilsvarende 300 gram sukker" tilsvarer? Prøvde med 300 gram sukrin, men det ble bare helt groteskt søtt!

Og hva slags sjokolade bruker dere til å duppe i? :)


#24

screwball sa for siden:

Disse står nå i ovnen, spent på hvordan de blir!
Fikk 40stk av denne røra...
Tenkte først å bruke Splenda, men da måtte jeg ha 30g Splenda, og med 97g karbo/100g ville karbonivået tatt helt av...så gikk for Natreen i stedet, så får vi se resultatet om få minutter....
Jeg kjenner ikke lengre bismaken av Natreen, så lurer på om jeg kanskje har vent meg til det?


#25

Huldr sa for siden:

Hvordan ble de med natreen, da? Jeg bare spør fordi jeg aldri har fått noen gode kaker med det ...

Jeg skjønner ikke helt at folk tar så av mht karboinnholdet i splenda, jeg - i dette tilfellet ville det jo blitt 30 g karbohydrater fra splendaen fordelt på 40 kaker.

Kake er kake, liksom - man kan ikke stappe i seg masse av det, uansett kosthold ;)

Ikke for å være krass altså :)


#26

screwball sa for siden:

De ble helt utmerket med Natreen, selv fruen som hater smaken av Natreen syntes disse ble gode, hun kjente ingen smak av N. Jeg er blitt immun mot smaken av det så kan ikke uttale meg...:)

Tja, blir jo nesten 1g karb ekstra pr kake om man bruker Splenda. Jeg skjærer ned der jeg kan og tar meg heller en ekstra kake...:D

Neste gang kommer jeg nok til å bruke mye mere smør.
Dette fordi jeg syntes de ble litt vel porøse, røra var veldig tørr enda jeg hadde litt ekstra smør i deigen enn det som står i oppskriften. Jeg liker kokosmakroner som flyter mer ut.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.