Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
400-500 g biffkjøtt
2 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss finhakket ingefær
1-2 grovhakket løk
3 ss vann
2-3 vårløk, skjært i skiver på skrå
Marinade:
2 ss soyasaus
1 ss hvitvin
Noen få dråper sesamolje
Sort pepper etter smak
1/2 ts johannesbrødkjernemel
Saus:
3 ss soyasaus
1 ss sukrin
1 ss hvitvin
Fremgangsmåte:
Skjær biffen i strimler.
Bland sammen ingrediensene til marinaden, og mariner kjøttet i 15 minutter.
Rens og skjær grønnsakene i biter.
Bland sammen ingrediensene til sausen i en liten bolle.
Ha olje i wok'en (eller stekepanna). Når oljen er varm har du oppi hvitløk og ingefær. Stek et par minutter før du tilsetter løken og steker noen minutter til. Ta ut grønnsakene og sett til side.
Ha mer olje i wok'en og brun kjøttet på alle sider.
Ha i vann og grønnsakene og bland godt.
Tilsett sausen og rør i vårløk.
Server gjerne med jukseris (revet blomkål).