< Tilbake til oversikten

Går det an å bli "allergisk" mot karber/sukker?

#1

KimPossible sa for siden:

Eller overømfintlig, etter å ha holdt på med ketolyse en stund?
Jeg har holdt på i 5 uker nå. Og så spiste jeg litt smågodt i dag, da jeg så en film (skulle ha en dag eller to med utskeielser), og ble skikkelig dårlig, veldig fort... diare og oppkast. Jeg synes det var litt voldsom reaksjon...?

Noen som har noen tanker om det?


#2

nellie sa for siden:

Det er ganske mange som opplever det hvertfall:ja:


#3

arnakristin sa for siden:

Hei,
Jeg er en av de som ikke tror på at man blir mer følsom eller allergisk overfor karbo, men dersom man spiser høykarbo etter en stund på lavkarbo så vil vi merke alle de negative virkningene mye mer enn da vi spiste høykarbo hver dag.


#4

KimPossible sa for siden:

Ja, det er sikkert slik. Trodde ikke jeg skulle reagere SÅ mye, derfor tenkte jeg at det gikk greit... men neeeida. :) Så da vet jeg det. No more smågodt! :D Takk for svar!:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.