< Tilbake til oversikten

Marsipan av mandelmel

#1

cillesnuppa sa for siden:

Hele innlegget med bilder finner du her: fristendelavkarbo.wordpress.com/2010/11/21/marsipan/

3 store spiseskjeer mandelmel
3 spiseskjeer sukrinmelis
1 ts vaniljepulver
1 teskje agavenektar
1 eggehvite
Bland sammen det tørre først. Gni deretter inn eggehviten og agavenektaren. Sistnevnte inneholder mye fruktose, og er ikke nødvendig. Jeg har litt igjen i en flaske, som jeg prøver å bruke opp før jeg får yaconsirup i posten
La marsipanen stå kaldt noen minutter før du former kuler eller figurer av den. Jeg dyppet kulene i smeltet 70 % sjokolade.


#2

Marina sa for siden:

skal man stivpiske eggehviten? min ble bare røre :s


#3

maysa sa for siden:

menman må huske og ikke brike fettredusert mandelmel...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.