< Tilbake til oversikten

Den diggeste, deiligste chilifløtesausen med sopp!

#1

Iset sa for siden:

Jeg tok utgangspunkt i sausen til ostekyllingen her, men jeg syntes den smakte veldig lite så jeg hadde oppi endel ekstra og da ble den jo helt fantastisk!

Jeg stekte altså mye skivet sopp til den var gylden og litt sprø. Så hadde jeg oppi 1 hakket rød chili uten frø og 1 hakket rødløk. Lot det surre litt, før jeg pepret det MYE med grovpepper og hadde oppi 1 kartong fløte (det ble matfløte denne gangen). Så tok jeg oppi enda mer pepper, endel havsalt og 1 terning buljong med persille og hvitløk (bare knudret den i hendene og drysset over sausen). Så tilsatte jeg 1 ss Garam Masala og 2-3 ss paprikakrydder. Lot det koke inn og vips.

Jeg slet veldig med å la være å spise sausen mens jeg laget den ...


#2

Belseblubb sa for siden:

Denne skal HEEELT klart testes i nærmeste fremtid!! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.