< Tilbake til oversikten

Eggs Benedict

#1

Mellon sa for siden:

Tror det er det det heter, hadde det da jeg var i London for 1 år siden- uansett, laget i kveld en lavkarboversjon. Orginalet er det engelsk muffins med bacon/ skinke, pochert egg og hollandaisesaus over- namis. Jeg laget det uten den engelske muffinsen, og med dansk bacon. Da vi var i Danmark nylig kjøpte vi et helt stykke bacon- supergodt, og da vi kutter det selv, så blir stykke ganske tykke- ikke sånn ferdigpakka tynne.

Hollandaisaus;
1 eggeplomme
1 ts sitronsaft
0,75 dl fløte
50 gram smør

Ha ingridiensene til Hollaindesaus i en gryte og rør mens du varmer opp- skal ikke koke

Eggene pocheres ved å ha vann i en gryte og bruke en øse til å forsiktig legge eggene i gryta mens vannet koker. Bacon stekes som vanlig. Ha bacon, pochert egg og hollandaise på toppen på en tallerken- superdigg!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.