marjusen sa for siden:
Heisann.
Hvordan er det å lage vaniljesukker selv? Av sukrinmelis, sukrin, splenda ELLER natreen OG vaniljepulver?
Hvordan blir blandingsforholdet her tror dere? Blir dette bare tull?
marjusen sa for siden:
Heisann.
Hvordan er det å lage vaniljesukker selv? Av sukrinmelis, sukrin, splenda ELLER natreen OG vaniljepulver?
Hvordan blir blandingsforholdet her tror dere? Blir dette bare tull?
Charlott sa for siden:
Vaniljestang og sukrin, gjerne kjørt i blender, blir knall vaniljesukker :D
Event legge vaniljestanga i et tett glass med sukrinmelis..
Lykke til med produksjonen!
mam sa for siden:
Jeg lurer på - skraper du ut kornene fra vaniljestanga og bruker bare de? Jeg ser for meg at det ser litt ekkelt ut hvis en kjører hele vaniljestanga i? Mye svarte flak/prikker i ?
Nannah sa for siden:
Kjør hele stanga i blender. Det blir ingen biter lr flak:)
emilia sa for siden:
Jeg bruker bare økologisk vaniljepulver istedet jeg. Mmm, nydelig...
Supera sa for siden:
Jeg husker ikke forholdet, men tror jeg brukte 500g sukrin og to hele vaniljestenger og kjørte det i kjøkkenmaskin til alt var pulver.
sistegang sa for siden:
Hvor mye sukrinmelis pr vaniljestang? Noen som veit?
knh sa for siden:
Deler man vaniljestangen før man legger det sammen med sukrinmelis?:)
aldri brukt vaniljestang før, så er litt grønn ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.