< Tilbake til oversikten

Lage vaniljesukker selv

#1

marjusen sa for siden:

Heisann.

Hvordan er det å lage vaniljesukker selv? Av sukrinmelis, sukrin, splenda ELLER natreen OG vaniljepulver?

Hvordan blir blandingsforholdet her tror dere? Blir dette bare tull?


#2

Charlott sa for siden:

Vaniljestang og sukrin, gjerne kjørt i blender, blir knall vaniljesukker :D
Event legge vaniljestanga i et tett glass med sukrinmelis..
Lykke til med produksjonen!


#3

mam sa for siden:

Jeg lurer på - skraper du ut kornene fra vaniljestanga og bruker bare de? Jeg ser for meg at det ser litt ekkelt ut hvis en kjører hele vaniljestanga i? Mye svarte flak/prikker i ?


#4

Nannah sa for siden:

Kjør hele stanga i blender. Det blir ingen biter lr flak:)


#5

emilia sa for siden:

Jeg bruker bare økologisk vaniljepulver istedet jeg. Mmm, nydelig...


#6

Supera sa for siden:

Jeg husker ikke forholdet, men tror jeg brukte 500g sukrin og to hele vaniljestenger og kjørte det i kjøkkenmaskin til alt var pulver.


#7

sistegang sa for siden:

Hvor mye sukrinmelis pr vaniljestang? Noen som veit?


#8

knh sa for siden:

Deler man vaniljestangen før man legger det sammen med sukrinmelis?:)
aldri brukt vaniljestang før, så er litt grønn ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.