Mal mandler med skall en gang i kvern,legg dette og splenda i kjøkkenmaskin eller bland for hånd, tilsett eggehvitter og rør alt GODT sammen (enkelt med maskin)
Lag en pølse ala den man får kjøpt med kransekake masse i butikken. Skjær rullen i skiver (jeg fikk 13 stk)
Stek på brett ,180 grader i ca 8-10 minutter (kommer ann på hvor stekte du vil ha dem)
Når du tar dem ut av ovnen legger du på 1 bit sjokolade på hver og lar det smelte,så strør du på litt hakkede mandler :p
Disse ble super gode :D
Bilde klarer jeg ikke å legge inn,men dere kan se kakene her
Denne oppskrifta kunne ikke kommet mer beleilig for min del:) Jeg gjorde et forsøk på å lage marsipan for en halvtime siden...men det ble ingen suksess.. Jeg vurderte å kaste hele greia i søpla, men satte det i kjøleskapet mens jeg satte meg ned for å tenke på hva jeg kunne gjøre med den...
Og så kom din oppskrift opp!!:) Oppskrifta jeg har brukt var veldig lik..hehe, så jeg trengte bare å ha i en til eggehvite, og litt mer søtning. De står i ovnen nå:D
Marsipan lager jeg av samme oppskrift,men jeg skolder mandlene og kverner de 2 ganger,blander så med splenda og eggehvitter, kjøres eller knas godt og så er den klar....DET blir marsipan :D
Jeg har ikke særlig med kjøkkenutstyr..jeg hadde mandlene i blenderen. De ble som "mel" i konsistens...vet ikke..kanskje det ikke er bra nok til marsipan.
Men, mandelkakene ble bra!! Jeg forsyner meg med en hver gang jeg er på kjøkkenet... Hvordan oppbevarer du dem? Skjønner jo at jeg ikke kan ha de liggende på benken, for da forsvinner de alle sammen i løpet av dagen
Hvor grov du vil ha marsipanen er jo helt opp til deg selv!
Noen vil ha finmalt "kjøpe"- konsistens, jeg liker at den hjemmelagede er litt grovere og maler kun en gang i mandelkvern!:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.