Nå er det andre dagen min på lavkarbo i denne "runden" - jeg gikk opp igjen alle de 9 kg jeg gikk ned i fjor høst iløpet av våren - og da er det på igjen no... :(
Men denne gangen blir jeg så oppblåst. Har skikkelig mageknip-lignende vont i magen. I går var den veldig løs...idag er det ingenting som vil ut. (sorry detaljer her altså:o)
Hjelp! Hva skjer?
I går: Frokost: 2 egg og 2,5 g smør til
Lunsj: Lena Beatrice sine te-kaker med hvitost
Middag/kvelds: Lavkarbopizza (var nesten ikke sulten så spiste ikke mye)
Frokost idag: Kjøttdeig med løk og litt tomat
Lunsj idag: Atkins bar
Middag idag: Lavkarbopizza med sæterrømme og avocado
Drikker masse vann...ihvertfall prøver å drikke 3 liter... men har nok bare blitt ca 2-2,5 liter...
Da kan det kanskje være brøderstatningene da? Hadde du en bunn på pizzaen? I såfall så har 3 av 6 måltider bestått av brøderstatninger og det kan kanskje være litt uheldig for magen din, spesielt når den er tom fra før?
Kan jeg spise Delikat sin "Reker i majones" feks til frokost? 2 g kh pr 100 g. Og hva med skyr? er det ok? Evt hva gjør dere for å få i dere nok fett når dere spiser skyr?
virker bedre sålangt idag:p men jeg klarer ikke tanken på kjøttdeig, egg, bacon og alt det fete.... kjøpte meg en skyr som jeg spiser litt av. Kjempegod...men mangler fett, jo:(
Jepp - du kan spise reker i majones! Røkelaks med eggerøre er også godt. Litt salat med skinke/spekeskinke og ost, med hjemmelaget dressing av 50/50 majo/CF og litt flytende natreen, og en sprut ketchup uten sukker liker jeg ganske godt. Og jeg ELSKER skaldemans kjøttkaker av svinekjøttdeig, fløte og eggeplomme. Smaker godt, mer enn nok fett og man blir så sinnsykt mett så lenge :)
Jeg har faktisk ikke spist egg og bacon på ja, husker faktisk ikke :) I dag ble det lavkarbo-brød med makrell i tomat (den nye 4-pk) med majones på. Metter også veldig lenge :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.