< Tilbake til oversikten

Pølsegryten det SVIR av. HOT, men så god!

#1

marjusen sa for siden:

Ingredienser:

400 g lavkarbopølser. (Jeg brukte Jacobs utvalgte Chorizo)
2 ss smør
3 stk sjalottløk
2-3 båter hvitløk
1-2 stk rød chili (1=HOT 2=HOOOOOOOOOT)
1 boks hermetiske tomater med chilli fra rema 1000 (2,5KH)
1 ss tomatpuré
1 dl eplemost (Kan sløyfes, event kan du prøve med tørr hvitvin)
1 ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du:

  1. Skjœr pølsene i skiver og brun dem raskt i litt smør. Legg dem til side.

  2. Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. (Ta frøene ut av chilien). Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder.

  3. Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne.

  4. Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme - basilikumblader til pynt.

Server med salat!


#2

Televimsen sa for siden:

Dette så godt ut! Middag til helga :-)


#3

Nyfrelst sa for siden:

Denne så digg ut! Gå hjem og vogg, Toro Tomat&Pølsegryte!


#4

Timiane sa for siden:

Tror dette blir middagen min idag. har noe chilli pølser fra meny som skal brukes.
Oppskriften ser litt spennende ut med mye smak:D


#5

Timiane sa for siden:

Har så mange favoritter. Denne retten kommer garantert på denne listen. Supergodt:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.