< Tilbake til oversikten

Fant en oppskrift på pølsegryte, men har ett spørsmål.

#1

marjusen sa for siden:

Ingredienser

  • 600 g lavkarbo pølse
  • 2 ss smør
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 dl eplemost /eplejuice
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
    Her ser jo det meste veldig lavkarbo ut;) Men tenkte på den eplemosten. Ser den har 10 karb pr dl. Så blir jo ikke så mye per porsjon da. Men hva kan jeg bruke i stede?? Jeg har noe som heter eplecider eddikk. Men det blir kanskje ikke det samme eller??

Håper noen kan svare.


#2

Ferskenbeinet sa for siden:

Eplecider eddik blir nok langt fra det samme nei! grøss du kan jo alltids prøve med vann i stede?


#3

marjusen sa for siden:

Hmm, ok. Hehe. Da utgår det.

Googla etter erstatning for eplemost, og da så jeg noe jeg kanskje kan tenke litt på. Det var omvendt da, at man kan bruke eplemost for å erstatte en tørr hvitvin.

Men kanskje jeg heller kan bruke en tørr hvitvin i stede for eplemost? Eller blir det litt rart i en pølsegryte tror dere??

Der det sto at man kan bruke eplemost i stede for hvitvinen var en risotto;)


#4

nellie sa for siden:

Går helt sikkert bra med hvitvin isteden for eplejuice også!:)


#5

LIBBA sa for siden:

Hørtes faktisk interessant ut:)
Har du fått prøvd?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.