½ ts pepper
Her ser jo det meste veldig lavkarbo ut;) Men tenkte på den eplemosten. Ser den har 10 karb pr dl. Så blir jo ikke så mye per porsjon da. Men hva kan jeg bruke i stede?? Jeg har noe som heter eplecider eddikk. Men det blir kanskje ikke det samme eller??
Googla etter erstatning for eplemost, og da så jeg noe jeg kanskje kan tenke litt på. Det var omvendt da, at man kan bruke eplemost for å erstatte en tørr hvitvin.
Men kanskje jeg heller kan bruke en tørr hvitvin i stede for eplemost? Eller blir det litt rart i en pølsegryte tror dere??
Der det sto at man kan bruke eplemost i stede for hvitvinen var en risotto;)
Hørtes faktisk interessant ut:)
Har du fått prøvd?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.