< Tilbake til oversikten

Vennlige knekkebrød

#1

cillesnuppa sa for siden:

Link til hele innlegget: fristendelavkarbo.wordpress.com/2010/11/14/vennlige-knekkebr%c3%b8d/

Disse knekkebrødene er svært vennlige for magen. Mange knekkebrødoppskrifter inneholder linfrø og/ eller en form for kli, og begge deler kan gi urolig mage har jeg hørt
Stekes i 65-70 minutter på 160 grader i varmluft.
2,5 dl solsikkefrø
2 dl sesamfrø
2 dl kvernede mandler
2 ss fiberhusk
litt salt
litt urtekrydder
5 dl vann

Bland alt det tørre, og tilsett deretter vannet. La røra svelle i ti minutter. Fordel røra på to bakepapir. Kjevle ut massen så jevnt og tynt du klarer. Hvis du bruker en trekjevle, bør du pensle den lett med en god olje.
Legg bakepapiret med den utkjevlete massen over på stekebrett. Stek begge brettene samtidig. Bytt plass på brettene halvveis, og rut opp knekkebrødene samtidig. Bruk et pizzahjul. Knekkebrødene blir sprø og gode. Og svært magevennlige


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.